Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2018 20:41

Ράμπιας: "Δεύτερη μου αγάπη ο ΑΟ Σερίφου"

Το έργο του στον ΑΟ Σερίφου είναι άξιο συγχαρητηρίων, βάζοντας καθημερινά το δικό του λιθαράκι στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα των Κυκλάδων στον 2ο όμιλο σπαταλώντας αρκετό χρόνο από την προσωπική του ζωή.

Αμφισβήτηση ήταν το κύριο πράγμα που επικρατούσε για το σύνολο του Γιάννη Ράμπια όσον αφορά την προσπάθεια που θα έκανε στον 2ο όμιλο της ΕΠΣ Κυκλάδων πριν την έναρξη της σεζόν, παρ' όλα αυτά, το έργο του έμπειρου προπονητή των παικτών του "μιλάει" από μόνο του.

Πρωτιά στον 2ο όμιλο και βασικό υποψήφιο σωματείο για την είσοδο στην β' φάση με το πλεονέκτημα των δυο βαθμών.

Όλα αυτά οφείλονται ασφαλώς στη δουλειά του έμπειρου προπονητή ο οποίος έβγαλε το.... καπέλο στους ποδοσφαιριστές του σε μια μίνα συνέντευξη που παραχώρησε στο sportcyclades.gr πριν κλείσει το 2018.

Για την πορεία της ομάδα του σχολίασε τα εξής:

"Η πορεία μέχρι τώρα είναι σε γενικά πλαίσια αυτά που περιμέναμε και ακόμη καλύτερη από αυτή που προσδοκούσαμε. Από εκεί και πέρα δεν παύει να υπάρχουν θέματα που χρίζουν βελτίωσης στο αγωνιστικό κομμάτι το οποίο προέρχεται από θέμα μετακινήσεων που δεν μπορούμε να έχουμε όλους τους παίκτες διαθέσιμους. Περιμένουμε με ανυπομονησία την υπόλοιπη σεζόν και ευελπιστούμε ότι θα είμαστε από τις ομάδες που στο τέλος θα περάσουμε στα μπαράζ αφήνοντας υπόβαθρο για τη νέα σεζόν. Έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια πάντως για την ομάδα αυτή από όλους μας. Για εμένα ο ΑΟ Σερίφου αποτελεί τη δεύτερη μου αγάπη".

Περιμένατε ότι το τέλος του α' γύρου θα σας έβρισε στην κορυφή του 2ου ομίλου;

"Στην κορυφή του ομίλου δεν περίμεναν να ήμασταν αλλά περίμενα ότι θα πλασαριζόμασταν στην πρώτη τριάδα. Γι αυτό σε κάτι δηλώσεις που είχα κάνει με τον κ. Μάκαρη είχα τονίσει ότι στόχος είναι εφικτός".

Με δεδομένο ότι είστε στην κορυφή, θα κινηθείτε στη μεταγραφική περίοδο;

"Δεν θα κινηθούμε μεταγραφικά για κάτι περαιτέρω αφού απ' όσο ξέρετε δεν υπάρχει αμειβόμενος ποδοσφαιριστής στην ομάδα. Οπότε με το υπάρχον υλικό θα πορευτούμε την υπόλοιπη σεζόν".

Έχετε κάνει βήματα προόδου;

"Εννοείται ότι έχουμε κάνει βήματα προόδου. Έχουμε βελτιώσει τον τρόπο με τον οποίο διαχειριζόμαστε τα ματς. Τα προηγούμενα χρονιά δεν το κάναμε. Το άλλο κομμάτι είναι ότι πλέον υπάρχει ποδοσφαιρική παιδεία που βγάζει στο γήπεδο και αυτό βοηθάει πολύ και τον τρόπο που παίζει η ομάδα αλλά και την προσωπικότητα του κάθε παίκτη".

Μια ευχή για το 2019;

"Υγεία σε όλα τα σωματεία και καλές Γιορτές σε όλους όσους συμβάλλουν για την ανάπτυξη και τη βελτίωση του πρωταθλήματος και φυσικά συγχαρητήρια στην ιστοσελίδα σας".

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares