Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2018 20:19

Μοστράτος: "Μπορούμε να κερδίσουμε τους πάντες"

Βρισκόμαστε σε εορταστική περίοδο και σε ανάλογη μοίρα κινείται και ο Νηρέας που θα επιστρέψει στις προπονήσεις την τρίτη ημέρα του νέου έτους.

Μέχρι τότε, οι παίκτες του Νίκου Μοστράτου θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μερικές... ανάσες και να επιστρέψουν δριμύτεροι για τον β' γύρο του 2ου ομίλου.

Οι ''κίτρινοι'' τα έχουν πάει εξαιρετικά αφού φιγουράρουν στην 4η θέση του 2ου ομίλου με απολογισμό τέσσερις νίκες, δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες. 

Η ομάδα παρουσιάζει βελτίωση σε σχέση με πέρυσι και σίγουρα ο αρχιτέκτονας αυτής της επιτυχίας δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Νίκο Μοστράτο.

Ο έμπειρος προπονητής μίλησε στο sportcyclades.gr για την πορεία της ομάδας του και τον απαιτητικό 2ο όμιλο.

Αναλυτικά, το κείμενο:

Πως κρίνετε την πορεία σας;

Θέλουμε να βάλουμε βάσεις για μια πιο οργανωμένη προσπάθεια τα επόμενα χρόνια στο πλάνο που έχει τεθεί με τη διοίκηση. Είμαστε στο σωστό δρόμο και πιστεύω ότι αυτό που θέλουμε να το πετύχουμε, δηλαδή να μπει ο Νηρέας σε τροχιά οργάνωσης θα το καταφέρουμε. Θα μπορούσαμε να είχαμε 4-5 βαθμούς περισσότερους αλλά μας μένει το γεγονός ότι υπάρχει ανταπόκριση από τους παίκτες".

Πως κρίνετε το επίπεδο του 2ου ομίλου;

"Νομίζω ότι υπάρχει βελτίωση του επιπέδου σε σχέση με πέρυσι. Έχει καλές ομάδες ο όμιλος. Υπάρχουν ανταγωνιστικά ματς και αυτό μας κρατάει σε εγρήγορση".

Ποια ομάδα σας έχει προκαλέσει εντύπωση;

"Όλες τις ομάδες έχω παρακολουθήσει και θεωρώ ότι ο ΑΟ Σερίφου δίκαια βρίσκεται στην κορυφή".

Πως αισθάνεστε που έχετε κερδίσει τον πρωτοπόρο (ΑΟ Σερίφου) του ομίλου;

"Είναι ωραίο το συναίσθημα αυτό. Έχω πει στους παίκτες ότι μπορούμε να κοιτάξουμε στα... μάτια οποιοδήποτε αντίπαλο και να τον κερδίσουμε αρκεί να δουλεύουμε στο πλάνο που έχουμε σχεδιάσει και να πιστέψουν στις δυνατότητες τους".

Τι μήνυμα έχετε να στείλετε στον αδερφό σας, Γιώργο, που σε λίγες ημέρες ρίχνεται στη... μάχη των Μικτών ομάδων για το πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων που θα γίνει στη Σύρο;

"Εύχομαι τα καλύτερα στο Γιώργο. Πιστεύω ότι η δουλειά που κάνει πάρα πολύ σοβαρή και αξιόλογη. Έχει αποφέρει καρπούς μέχρι τώρα και ελπίζω ότι έχουν τις δυνατότητες και οι δυο ομάδες και ο Γιώργος να συνεχιστεί αυτή η πορεία στο προσεχές Τουρνουά. Όλες οι ευχές της διοίκησης και των παικτών είναι μαζί τους".

Όσον αφορά την πορεία στο β' γύρο;

"Εμείς θα κοιτάξουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Πρέπει να μην χαλάσουμε ότι χτίζαμε αυτούς τους 4 μήνες. Έχουμε πιο δύσκολο πρόγραμμα αφού υπάρχουν αναμετρήσεις πολλές εκτός έδρας και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Πάντως είμαι αισιόδοξος για την πορεία μας. Πάντα ο στόχος είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία".

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares