Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2018 11:41

Φεργαδιώτης: Είμαι σίγουρος ότι η διαμονή μας στη Σύρο θα είναι εξαιρετική

Η Χίος ήταν αυτή που τον προηγούμενο Ιανουάριο φιλοξένησε για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια το τουρνουά των Μικτών, με μία διοργάνωση που αποτέλεσε υπόδειγμα οργάνωσης και φιλοξενίας από τους ιθύνοντες της ΕΠΣ Χίου, που φρόντισαν όλα να λειτουργήσουν άψογα.

Φέτος ήρθε η σειρά της Σύρου και της ΕΠΣ Κυκλάδων να αναλάβει τον ρόλο του διοργανωτή για το τουρνουά του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων που θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων, μεταξύ 4 και 11 Ιανουαρίου.

Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣ Χίου, κ. Στρατής Φρεγαδιώτης με γραπτή δήλωση του, τονίζει την σημαντικότητα της διοργάνωσης που συνεχίζει να διεξάγεται στο Αιγαίο, ενώ παράλληλα εκφράζει την σιγουριά του για την εξαιρετική φιλοξενία που θα λάβουν οι αποστολές:

«Με μεγάλη χαρά θα επισκεφτούμε σε λίγες μέρες το όμορφο νησί των Κυκλάδων την Σύρο από τις 3-11/1/19 για την διεξαγωγή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ που για δεύτερη συνεχομένη χρόνια διεξάγεται σε νησί ( πέρυσι είχαμε την τιμή να διεξαχθεί στην Χίο) Εδώ να ευχαριστήσουμε την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία που συνεχίζει να διεξάγει το συγκεκριμένο Πρωτάθλημα στα νησιά του Αιγαίου μας. ( ήταν δεύτερη του Προέδρου της ΕΠΟ κ Ευάγγελου Γραμμένου αλλά και όλης της ΕΕ της ΕΠΟ ) Θέλω να συγχαρώ με την ευκαιρία που μου δίνεται το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Κυκλάδων για την επανεκλογής του και ιδιαίτερα τον φίλο κ Πρόεδρο της κ. Ρένο Φρερη και είμαι Σίγουρος ότι η διαμονή μας στο νησί της Σύρου θα είμαι εξαιρετική . Εύχομαι Καλή Χρόνια σε όλους μας με υγεία χαρά και ευτυχία».

4b186de99424345ebd5d98e77d35a3a7_XL_ca0bf.jpg

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares