Πέμπτη, 03 Ιανουαρίου 2019 10:58

Στην Ολλανδία ο Γιώργος Ρούσσος και οι συνεργάτες του

Ο εμπλουτισμός των γνώσεων δεν σταματάει ποτέ στον Άγιαξ Σύρου αφού στόχος για τη συγκεκριμένη ακαδημία αποτελεί η εξέλιξη όχι μόνο των αθλητών αλλά και των προσώπων που συγκροτούν το τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

Με επικεφαλής τον Γιώργο Ρούσσο, που καθημερινά σπαταλάει τις περισσότερες ώρες του προσωπικού του χρόνου στο γήπεδο, άπαντες δουλεύουν με επαγγελματισμό και σύνεση έχοντας ως στόχο να παρουσιάζουν έργο όχι μόνο εντός γηπέδου, αλλά και να διαμορφώνουν σωστούς χαρακτήρες όσον αφορά το επίπεδο των αθλητών.

Ο υπεύθυνος τμημάτων υποδομής του Άγιαξ Σύρου και ο τεχνικός διευθυντής του ΑΟ Σύρου, έχει στα άμεσα τα πλάνα του τον προγραμματισμό ενός μεγάλου ταξιδιού που θα έχει προορισμό την Ολλανδία και συγκεκριμένα το Άμστερνταμ για να επισκεφθεί για πολλοστή φορά τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Άγιαξ.

Αφού πραγματοποιήσει τα απαραίτητα σεμινάρια κατάρτισης, θα προσπαθήσει να  σημειώσει στο μπλοκάκι του αρκετές σημειώσεις προκειμένου να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις της μεγάλης αυτής ποδοσφαιρικής σχολής και τους νέους τρόπους προπόνησης και φιλοσοφίας που έχει το σωματείο από την χώρα της Τουλίπας, στην ομάδα των Κυκλάδων. 

Το ταξίδι αυτό θα γίνει προς τα μέσα της Άνοιξης δηλαδή με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων ακαδημιών και α' ομάδας, ενώ, στο πλευρό του κ. Ρούσσου θα βρίσκονται προπονητές από την ακαδημία του Άγιαξ Σύρου χωρίς να έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα τους. 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares