Πέμπτη, 03 Ιανουαρίου 2019 15:33

ΕΠΣ Σάμου, Χίου και Λέσβου εγκλωβίστηκαν στο Καρλόβασι

Μετά την χθεσινή περιπέτεια των ποδοσφαιριστών των Μικτών της ΕΠΣ Κυκλάδων, σειρά πήραν οι αποστολές των ΕΠΣ, Σάμου, Χίου και Λέσβου που έπεσαν θύματα του απαγορευτικού που ισχύει για το Ικάριο Πέλαγος.

Συγκεκριμένα, οι αποστολές των τριών ενώσεων, βρίσκονται στο πλοίο ''Νήσος Μύκονος'' που ξεκίνησε το πρωί με προορισμό την Σύρο, αλλά στη συνέχεια η επιδείνωση του καιρού έφερε απαγορευτικό, με το πλοίο να δένει στο λιμάνι του Καρλοβασίου. 

Όσο αφορά την ΕΠΣ Δωδεκανήσου, η αποστολή της θα αναχωρήσει κανονικά στις 17:00 από την Ρόδο και αναμένεται να φτάσει στην προγραμματισμένη ώρα στον προορισμό της, συνεπώς δεν θα αλλάξει κάτι σχετικά με τους αυριανούς αγώνες ΕΠΣ Δωδεκανήσου - ΕΠΣ Κυκλάδων.

Όσον αφορά το υπόλοιπο πρόγραμμα αυτό ίσως τροποποιηθεί, ανάλογα πάντα με την ώρα που θα φτάσουν οι αποστολές. Έτσι μπορεί να έχουμε αλλαγή αναφορικά με τις αναμετρήσεις της ΕΠΣ Σάμου με την ΕΠΣ Λέσβου.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων, που είναι ο υπεύθυνος του τουρνουά, βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους υπευθύνους των τριών ενώσεων, προκειμένου να κυλήσουν όλα ομαλά. 

Σε περίπτωση αλλαγής στο πρόγραμμα των αγώνων θα σας ενημερώσουμε άμεσα...

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares