Σάββατο, 05 Ιανουαρίου 2019 12:59

ΕΠΣ Κυκλάδων: Ευχαριστούμε τους συντελεστές της εκδήλωσης

Θα χρειαζόταν ένας χώρος που θα μπορούσε να φιλοξενήσει έναν πολλαπλάσιο αριθμό προσκεκλημένων από αυτό που έδωσε χθες το παρών στην εκδήλωση της ΕΠΣ Κυκλάδων που φιλοξενήθηκε στο θέατρο Απόλλων της Σύρου.

Εξ΄αρχής η ΕΠΣ Κυκλάδων είχε επικεντρώσει στο να φιλοξενηθούν κατά κύριο λόγο οι αποστολές των Μικτών ομάδων και έπειτα κάποιοι επίσημοι προσκεκλημένοι, με το ενδιαφέρον βέβαια από ανθρώπους του ποδοσφαίρου και όχι μόνο να είναι μεγάλο και την χωρητικότητα του Θεάτρου μικρή για να καλύψει όλους του ενδιαφερόμενους.

Ωστόσο υπήρξε η τηλεοπτική κάλυψη από το Volcano tv και η διαδικτυακή από το sportcyclades.gr, από όπου μπορείτε να δείτε σε μαγνητοσκόπηση την εκδήλωση.

Τέλος, η ΕΠΣ Κυκλάδων με ανακοίνωση της, φρόντισε να ευχαριστήσει τους συντελεστές της εκδήλωσης:

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΒΑΘΙΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ  ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, ΕΜΦΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΦΑΝΕΙΣ ΗΡΩΕΣ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΝΙΣΑΜΕ ΟΤΙ Η ΓΙΟΡΤΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, ΛΕΣΒΟΥ, ΧΙΟΥ, ΣΑΜΟΥ ΚΑΙ ΚΥΚΛΑΔΩΝ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΛΘΗΚΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ. ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑ, ΔΙΟΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ  Ε.Π.Σ.Κ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΦΡΕΡΗΣ ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ            ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

DSC_0021_d7fec.jpg

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares