Κυριακή, 06 Ιανουαρίου 2019 00:10

Κυριάκος Κολσούζογλου: Αλησμόνητη εμπειρία η συμμετοχή μου στις προπονήσεις της ΑΕΚ!

Όνειρο κάθε παιδιού που ξεκινάει τα πρώτα του βήματα στον αθλητισμό είναι να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί. Να διακριθεί, να αγωνιστεί σε έναν από τους κορυφαίους συλλόγους της χώρας του και να συμμετέχει σε κάποιο από τα μεγαλύτερα γήπεδα.

kolsouzoglou-aek_c7dea.jpg

Μία τέτοια απίστευτη εμπειρία έζησε πριν από μερικές ημέρες ο Κυριάκος Κολσούζογλου. Ο 16χρονος (γεννημένος στις 11/12/2003) αθλητής του παιδικού και εφηβικού τμήματος του Άρη Σύρου μετέβη στην Αθήνα το διάστημα 27-29 Δεκεμβρίου, κατόπιν πρόσκλησης της ΑΕΚ, όπου και συμμετείχε στο προπονητικό πρόγραμμα του παιδικού τμήματος της Ένωσης στο κλειστό γήπεδο του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι.

Μία συμμετοχή, όπου όπως αναφέρει και το δελτίο Τύπου του Άρη: «…"εγκαινίασε" και στην πράξη την συνεργασία του Άρη Σύρου με την Ένωση, αποδεικνύοντας παράλληλα ότι η σοβαρή και πειθαρχημένη δουλειά που γίνεται στην ομάδα αρχίζει να αποδίδει καρπούς».

Ο ίδιος ο Κολσούζογλου μίλησε στο “SportCyclades” και τον συνεργάτη μας από την Αθήνα, τον Ιωάννη Νοταρά για τη συμμετοχή του στις προπονήσεις του δικεφάλου, περιγράφει την εμπειρία που έζησε ως πρωτόγνωρη, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους προσωπικούς του στόχους.

«Αρχικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα της ΑΕΚ που έκανε αυτή την πρόσκληση και έδωσε έτσι την ευκαιρία σε ένα ακόμα παιδί από την επαρχία να νιώσει μέλος μιας πολύ μεγάλης ομάδας και κατά κάποιο τρόπο να αισθανθεί ότι αυτό είναι η πραγματοποίηση του ονείρου του», δήλωσε ο νεαρός φόργουορντ και πρόσθεσε: «Στη συνέχεια να ευχαριστήσω την ομάδα του Άρη και κυρίως τον προπονητή μου Λευτέρη Λαζαρίνο για την ευκαιρία που μου έδωσε να κάνω προπονήσεις με την ομάδα αυτή που ήταν για μένα μία πολύτιμη εμπειρία όσον αφορά το προπονητικό κομμάτι».

kolsouzoglou-aek1_a3076.jpg

Τι εικόνα σχημάτισε από το προπονητικό πρόγραμμα της ΑΕΚ; «Γενικά η μορφή της προπόνησης ήταν παρόμοια με την προπόνηση που κάνουμε στον Άρη με διαφορά ότι η διάρκεια ήταν μεγαλύτερη και ήταν σε πιο ψηλό επίπεδο καθώς μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για μία ομάδα που δουλεύει σε επίπεδο πρωταθλητισμού την ώρα της προπόνησης στο γήπεδο υπήρχαν μόνο οι παίκτες και ο προπονητής. Μου έκανε εντύπωση η σχέση εμπιστοσύνης του προπονητή, των παικτών παρά την ένταση του υπήρχε λόγω της δυσκολίας των ασκήσεων και την πίεση που τους ασκούνταν».

Πως τον υποδέχθηκαν τα μέλη της Ένωσης; «Ήταν εντυπωσιακό το πόσο πολύ με αγκάλιασαν και με καλοδέχτηκαν, οπότε γρήγορα απέκτησα φιλική σχέση μαζί τους κι ελπίζω να κρατήσει πολύ καιρό. Θα ήθελα να μου δοθεί ξανά αυτή η ευκαιρία κι αν πρέπει να παλέψω για αυτό είμαι διατεθειμένος να το κάνω και με το παραπάνω. Για πολλοστή φορά θα πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα του Άρη που δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να ακολουθήσουν το όνειρό τους».

kolsouzoglou-aek2_1a9bb.jpg

Όσο για τους προσωπικούς του στόχους, ξεκαθάρισε: «Σαν Κυριάκος δεν το κρύβω ότι το όνειρό μου θα ήταν να γίνω επαγγελματίας μπασκετμπολίστας και θα ήθελα και εγώ να παίξω σε μία πολύ μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ. Ξέρω ότι αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά είμαι διατεθειμένος να το κάνω. Γνωρίζω όμως ότι στα παιδιά της επαρχίας δεν δίνονται τόσο εύκολα οι ευκαιρίες αυτές καθώς ο ανταγωνισμός με τα πολύ δυνατά προετοιμασμένα παιδιά της πόλης είναι πολύ μεγάλος για αυτό λοιπόν δεν θα αφήσω το άλλο μεγάλο όνειρο το οποίο είναι το να ασχοληθώ με παιδιά και θα προσπαθήσω να πετύχω μέσω των πανελληνίων εξετάσεων στα παιδαγωγικά .Έστω και ένα από τα δύο να πραγματοποιηθεί εγώ θα είμαι ευχαριστημένος!».

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares