Δευτέρα, 07 Ιανουαρίου 2019 15:38

Ευχαριστεί για τη φιλοξενία του Αιγάλεω η Θύελλα και παράπονα για τη διαιτησία

Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε η Θύελλα ευχαρίστησε το Αιγαλεω για τη φιλοξενία εκφράζοντας τα παράπονα της για τη διαιτησία και κυρίως για τη φάση που το Σιτι με πέναλτι έκανε το 2-0.

Αναλυτικά το κείμενο

Το Δ.Σ. της ομάδας μας ευχαριστεί την διοίκηση του Α.Ο. Αιγάλεω και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Παλτόγλου για την άψογη φιλοξενία στον μεταξύ μας αγώνα καθώς και όλους τους Σαντορινιούς και φίλους της ομάδας μας που βρέθηκαν στο γήπεδο.
Το παιχνίδι διεξήχθει σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο που δυσκόλεψε τις προσπάθειες και των δύο ομάδων και εμπόδισε στο να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο του Αιγάλεω.
Δυστυχώς για εμάς σε πολύ κακή μέρα βρέθηκε και ο διαιτητής της αναμέτρησης που επινόησε ένα πέναλτι εις βάρος της ομάδας μας σε κομβικό για την εξέλιξη του παιχνιδιού σημείο.
Αρχή μας είναι να μην σχολιάζουμε τις διαιτησίες -που μέχρι σήμερα ήταν πολύ καλές- και θεωρούμε ότι αυτό το λάθος ήταν απλά μια κακή στιγμή.
Συνεχίζουμε με αξιοπρέπεια την προσπάθεια μας για την επίτευξη του στόχου που έχουμε θέσει από το ξεκίνημα της σεζόν και είναι η παραμονή μας στην Γ' Εθνική κατηγορία.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares