Δευτέρα, 07 Ιανουαρίου 2019 17:56

Τρένο η Κ16 της ΕΠΣ Κυκλάδων... 0-1 και την ΕΠΣ Χίου [vid]

Με το απόλυτα 3 στα 3 συνέχισε η Κ16 της ΕΠΣ Κυκλάδων, καθώς μετά τα Δωδεκάνησα και την Σάμο τα «μωρά» του Γιώργου Μοστράτου επικράτησαν με 0-1 και της ΕΠΣ Χίου παραμένοντας στην κορυφή του 13ου ομίλου και σφραγίζοντας παράλληλα το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Σ ένα παιχνίδι που είχε ως χαρακτηριστικό τις δυνατές μονομαχίες και τις λιγοστές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες οι Κυκλαδίτες, ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και μετά από ένα «φτωχό» πρώτο μέρος κατάφεραν να ανεβάσουν στην επανάληψη την απόδοση τους και να φτάσουν σε αυτή τη σημαντική νίκη.

Πλέον η ομάδα της ΕΠΣ Κυκλάδων που έφτασε τους 9 βαθμούς  και πάει στον τελευταίο αγώνα στις 9 Ιανουαρίου κόντρα στην ΕΠΣ Λέσβου για να πετύχει ένα αποτέλεσμα που θα της δώσει την πρωτιά.

Η ροή της αναμέτρησης

39΄σουτ του Ψυχιά πέρασε λίγο άουτ

42΄φάουλ του Λέκκα με γροθιές σε κόρνερ ο Καββάδας

46΄σουτ του Διακογιάννη, μπλόκαρε ο Καββάδας

50΄μεγάλη ευκαιρία για την ΕΠΣ Κυκλάδων, όταν μετά από σέντρα του Γκούφα ο Διακογιάννης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα μόλις άουτ.

54΄εντυπωσιακή απόκρουση του Πανταζή σε σουτ του Σεζένια.

57΄ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ οι Κυκλάδες άνοιξαν το σκορ, όταν ο Γκούφας σέντραρε και ο Σιμόπουλος στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 0-1

59΄τεράστια ευκαιρία για τις Κυκλάδες, όταν ο Σαρρής πάσαρε παράλληλα και ο Σιμοπουλος από πολύ κοντά δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα και να την στείλει στην κενή εστία.

80΄διπλή ευκαιρία για τις Κυκλάδες, όταν Γκούφας και Σιμόπουλος δεν μπόρεσαν να νικήσουν 

82΄Γκούφας και Ευμορφόπουλος χάνουν μοναδικές ευκαιρίες για το 0-2, με τον δεύτερο μάλιστα να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι.

Διαιτητής ήταν ο Δημαράκης με βοηθούς τους Μοσχάτο και Μερτζεμέκη

Συνθέσεις

ΕΠΣ Χίου (Μιχάλης Χατζηδάκης): Καββάδας, Νορέτσι, Στρουμπάκης, Μουτσάτσος, Δέλερες, Ντέντα (75΄Αμπαζής), Κλαδιάς (47΄Σεζένιας), Τσεκάι (52' Άγκο), Ψυχιάς, Κακούτσιος, Γαμζούδης.

Αναπληρωματικοί: Ντεντάι, Καραμανλής, Πούλος, Μπενοβίας, Παλάσσης, Ρουφάνης.

ΕΠΣ Κυκλάδων (Γιώργος Μοστράτος): Πανταζής, Μανδηλαράς, Πάπα (80΄ Καραβέλας), Κρεμύδας (41΄Σιμόπουλος), Γαληνός, Σκιαδάς, Διακογιάννης (65΄Μπλάμο,) Γουρνάς, Σαρρής (65΄ Ευμορφόπουλος,) Λέκκας, Γκούφας (80΄Αρκουλής)  .

Αναπληρωματικοί: Λεκάσι, Ξυδάκης, Καλαβρός, Σίγγας.

 

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares