Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2011 16:01

Βαγγέλης Νομικός «έχουμε τα φόντα»…

PIRGOS-PROEDROS

Πριν την έναρξη του αγώνα πρωταθλήματος μεταξύ του Αστέρα Τραγαίας και του Πύργο Σαντορίνης μας δόθηκε η ευκαιρία να έχουμε μια μικρή συζήτηση με τον Πρόεδρο του ΑΟ Πύργου Κύριο Βαγγέλη Νομικό για τα θέματα της ομάδας του.

Θα πρέπει να πούμε ότι, ο «χαμηλών τόνων» Κύριος Νομικός είναι ένας άνθρωπος που αγαπά πολύ το ποδόσφαιρο και δεν είναι μόνο προσωπική μας άποψη ότι, η παρουσία του στον χώρο του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου, κοσμεί το άθλημα. Ο κύριος Νομικός έχει στα χέρια του τα ηνία του ΑΟ Πύργου τα τελευταία (12) χρόνια και έχει σαν κύριο μέλημα μαζί με το εκάστοτε Δ.Σ της ομάδας την  ανάπτυξη του αθλητικού ιδεώδους στην νεολαία του νησιού της Σαντορίνης.

Ο πρόεδρος μας έδωσε μια εικόνα για τον φετινό ΑΟ Πύργου λέγοντας:

«φέτος μας λείπουν (5)  ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν συμμετέχουν στην αγωνιστική δραστηριότητα της ομάδας είτε λόγο σπουδών, είτε λόγο του ότι εκτίουν την στρατιωτική τους θητεία. Αυτό βέβαια δεν μας άφησε αδιάφορους και κάναμε προσπάθειες για να ενισχυθούμε κατά την μεταγραφική περίοδο, πράγμα που πετύχαμε με την απόκτηση (8) νέων ποδοσφαιριστών (Θύελλα (1), Καρτεράδος (4), Στενή Τήνου (1), Τοπικό Θήρας (2)».

Ο Κύριος Νομικός  εξέφρασε την ικανοποίηση του για τον προπονητή της ομάδας λέγοντας:

«είμαι πολύ ευχαριστημένος από την δουλειά του Κύριου Ζούρου, καθώς βλέπω ότι κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά στην ομάδα και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που έχουμε στον πάγκο μας ένα άνθρωπο ο οποίος είναι επαγγελματίας και έχει πλάνο για την ομάδα μας».

Για τους φετινούς στόχους της ομάδας είπε:

«εκτός του πάγιου στόχου μας, που είναι ο αθλητισμός, φέτος με τις προσθήκες που κάναμε πιστεύω ότι, η ομάδα μας έχει όλα τα φόντα να κυνηγήσει κάτι καλύτερο από τις άλλες χρονιές και γιατί να το κρύψουμε, θέλουμε πολύ και θα το επιδιώξουμε, η ομάδα να κατακτήσει έναν τίτλο παίρνοντας την πρώτη θέση του ομίλου μας. Για εμάς είναι μεγάλη απώλεια ο τραυματισμός του βασικού μας Τερματοφύλακα Αντώνη Κασιμάτη, αλλά είμαι σίγουρος, ότι ο μικρός Α. Καραμολέγκος θα τον αναπληρώσει επάξια.»

Για τα οικονομικά της ομάδας είπε:

«ως Δ.Σ λειτουργούμε σαν οικογένεια, όπως σας έχω αναφέρει και στο παρελθόν. Στην ομάδα μας αγωνίζονται αρκετοί ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι παιδιά μας και εμείς κάνουμε το χρέος μας σαν σωστοί γονείς, που θέλουν την σωστή άθληση των παιδιών τους. Έτσι χρόνο κάθε βάζουμε το «χέρι στην τσέπη» ώστε να εξασφαλιστούν οι απαραίτητοι οικονομικοί πόροι για να βγει η χρονιά. Σημαντική ενίσχυση λαμβάνουμε και από την ετήσια χοροεσπερίδα, που κάνουμε και μας αποφέρει ένα σημαντικό ποσό κάθε χρόνο. Με αυτούς του τρόπους λοιπόν καταφέρνουμε κάθε χρόνο και εξασφαλίζουμε εξ αρχής το ποσό που απαιτείτε για τη συμμετοχή μας στο πρωτάθλημα».

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares