Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019 11:15

Μικτές Κυκλάδων: Απ' το μηδέν... πλέον πρωταγωνίστριες!

Η ομάδα αυτή δεν έχει ταβάνι. Ή μάλλον, δεν σταματάει να ονειρεύεται.

Πέρυσι έγραψε ιστορία αφού η Κ16 τερμάτισε στην 3η θέση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, όμως, αυτό το επίτευγμα ίσως αποτελέσει την καλύτερα... προίκα στην οποία θα ...χτίσει πάνω το συγκρότημα του Γιώργου Μοστράτου.

Φέτος η επιτυχία ήταν διπλή.

''Μα δεν υπάρχει η περσινή φουρνιά'', ''μα το επίπεδο των αντιπάλων είναι καλύτερο'', '' μα αντιμετωπίζουμε προβλήματα'', ''μα, μα, μα.....''. Και;

Τα... τρελά μωρά είναι εδώ, δηλώνουν παρών και στέλνουν μήνυμα ότι στα νησιά του Αιγαίου οι Κυκλάδες αποτελούν ίσως έναν από τους καλύτερους νομούς σε ανάπτυξη ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια στο Πανελλήνιο.

Με την ΕΠΣ Κυκλάδων και τη διοίκηση Φρέρη να βρίσκεται στην κορυφή της πυραμίδας, όλα, δείχνουν ότι αποτελούν προϊόν, θυσιών, κόπων, δουλειάς και πάνω απ' όλα αφοσίωσης στο στόχο.

Ο κόουτς Γιώργος Μοστράτος όχι απλά δεν... χάλασε τη συνταγή, αλλά πρόσθεσε τα συστατικά που εκείνος γνωρίζει καλά, με το αποτέλεσμα πλέον να είναι ορατό δείχνοντας ότι το μέλλον ανήκει στις Μικτές μας.

Με λιγοστές προπονήσεις, όμως με το οικογενειακό κλίμα και τη... δίψα για διάκριση να είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των παικτών, η Κ14 και Κ16 θα βρίσκονται στην επόμενη φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Το ταξίδι στο όνειρο δεν ήταν εύκολο αφού οι Κυκλάδες φέτος φιλοξένησαν το Τουρνουά, ωστόσο, το συγκεκριμένο γεγονός όχι απλά δεν αποτέλεσε τροχοπέδη στην προσπάθεια που έκαναν οι Μικτές, αλλά έδωσε το κίνητρο ώστε να προκριθούν και οι δυο για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Με παίκτες από νησιά, που λίγοι στην Ελλάδα γνωρίζουν εάν υπάρχει ποδόσφαιρο αλλά με παράγοντες, προπονητές και ανθρώπους που μοχθούν καθημερινά, το επίπεδο στις Κυκλάδες ανεβαίνει και να είστε σίγουροι ορισμένοι ότι όταν ακούτε Κυκλάδες θα έχετε κατ' νου ότι ίσως στα σπουδαία πρωταθλήματα της Ευρώπης τα επόμενα χρόνια θα υπάρχουν και άλλοι παίκτες, όπως ο σπουδαίος Κώστας Μανωλάς που μας κάνει υπερήφανους.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares