Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019 00:28

Τα συγχαρητήρια στις Μικτές ομάδες από τα σωματεία της ΕΠΣ Κυκλάδων

Από τη στιγμή που οι Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Κυκλάδων προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του Πανελληνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων ήταν δεδομένο ότι οι συγχαρητήριες ανακοινώσεις θα έπεφταν... βροχή.

Παρακάτω ακολουθούν οι επιστολές από τα σωματεία της ΕΠΣ Κυκλάδων

Ανδριακός Ο.Φ.

Πολλά συγχαρητήρια σε όσους εργάζονται γι΄αυτές τις επιτυχίες. Πολλά συγχαρητήρια στον πρόεδρο και στο συμβούλιο της ένωσης, στους γενικούς αρχηγούς, στους προπονητές και κυρίως στους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας. Ευχόμαστε , όλο και ψηλότερα.

Ανδριακός όμιλος φιλάθλων 1931

Θύελλα Καμαρίου:

Σύσσωμη η οικογένεια της Θύελλας Καμαρίου εκφράζει τα συγχαρητήρια της στις Μικτές ομάδες των Κ14 και Κ16 καθώς και στον προπονητή της Ένωσης μας κ. Μοστράτο Γιώργο για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Πανελληνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων. Η πορεία των ομάδων αποτελεί την φυσική συνέχεια της πορείας της περασμένης χρονιάς και είναι δείγμα της εδραίωσης της Ένωσης μας στον Πανελλήνιο ποδοσφαιρικό χάρτη.
Ετοιμάζουμε ήδη τις επόμενες συγχαρητήριες επιστολές μας μιας και είμαστε σίγουροι πως και φέτος έχουμε πολύ δρόμο ακόμη να διανύσουμε!
Συνεχίστε να μας κάνετε υπερήφανους!

Μετά τιμής,
Το Δ.Σ. της Θύελλας Καμαρίου

Γιώργος Χωριανόπουλος  (Ώρα Ευθύνης για το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο)

Προσωπικά και εκ  μέρους όλων των συνεργατών μου, του Συνδυασμού μας, θέλω να εκφράσω τα θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά των μικτών μας ομάδων , αφενός για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν παρόλο τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και αφετέρου για τα αποτελέσματα που έφεραν. Επίσης αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή των μικτών μας , στους προπονητές των ομάδων καθώς και στα ίδια τα Σωματεία που δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στις μικρές ηλικίες. Τέλος ευχόμαστε καλή πορεία στην ομάδα των νέων και πρωταθλητές.

Γιώργος Χωριανόπουλος 

ΑΟ ΠΑΓΟΥ

pagos_d5102.jpg

ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ

Το διοικητικό συμβούλιο, το τεχνικό επιτελείο και οι αθλητές του συλλόγου εκφράζουν τα συγχαρητήρια τους στην Μικτή Ομάδα Κ14 και Κ16 για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Πανελληνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων. Πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή, κ. Γιώργο Μοστράτο, στους αθλητές των δυο ομάδων και στον Πρόεδρο της Ένωσης, Ειρηναίο Φρέρη. Η επιτυχία αυτή δίνει συνέχεια στην ανοδική πορεια που διαγράφτηκε από πέρυσι γεγονός που μας ικανοποιεί όλους. 

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ

Η οικογένεια του Πανθηραϊκού Α.Ο συγχαίρει θερμά τον Πρόεδρο και το Δ.Σ της Ενωση Ποδοσφαιρικων Σωματειων Κυκλάδων, τον Ενωσιακό μας προπονητή κ. Γιώργο Μοστράτο και φυσικά όλους τους ποδοσφαιριστές που στελεχώνουν τις μικτές ομάδες Κ14 και Κ16 των Κυκλάδων, για την σπουδαία παρουσία και επίδοσή τους σε αυτήν την πρώτη φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων και για την πανηγυρική πρόκρισή τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ευχόμαστε η πρόκριση αυτή να αποτελεί τον προάγγελο για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στη συνέχεια του θεσμού.

ΠΑΣ ΤΗΝΟΥ

Το Δ.Σ οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστες του Π.Α.Σ. Τηνου θα ήθελαν να συγχαρούν τους ποδοσφαιριστες Κ-14 και 
Κ-16 Κυκλάδων τον ενωσιακο προπονητή Κο Μοστρατο καθώς και όλους ακόμα συντέλεσαν σε αυτή την επιτυχία και τους εύχονται ανάλογη συνεχεία στην φάση των 16' !!!!!!!

ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ

Το διοικητικό συμβούλιο του Παμμηλιακού εκφράζει τα συγχαρητήρια του στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων, τον πρόεδρο, Ειρηναίο Φρέρη, στον προπονητή, Γιώργο Μοστράτο αλλά και στην Μικτή ομάδα  για την σημαντική επιτυχία που σημείωσαν οι αθλητές μας αναφορικά με ην πρόκριση που πανηγύρισαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Η δουλειά που γίνεται αποφέρει καρπούς και θα είμαστε δίπλα σας για να στηρίζουμε την προσπάθεια. 

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares