Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019 14:39

Στα "μπουθ" της Άνω Σύρου ο Αντώνης Νικοπολίδης για αξιολόγηση παικτών

Τη αρχή έκαναν οι Νίκος Κεχαγιάς και Θεόδωρος Ελευθεριάδης δίνοντας το παρών στη Σύρο για να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των Μικτών Ομάδων της ΕΠΣ Λέσβου, ΕΠΣ Χίου, ΕΠΣ Δωδεκανήσου, ΕΠΣ Σάμου και ΕΠΣ Κυκλάδων. 

Αφού είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους υπεύθυνους της διοργάνωσης όπως ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων, Ειρηναίος Φρέρης και τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης, πραγματοποίησαν εκπαιδευτικό μάθημα στους αθλητές όλων των Ενώσεων ενώ τους παρακολούθησαν και στα παιχνίδια που έδωσαν.

Χθες το παρών στο γήπεδο της Άνω Σύρου και σε εκείνο της Ερμούπολης έδωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελπιδων, Αντώνης Νικοπολίδης που βρίσκονταν τις τελευταίες ημέρες στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων.

Πρώτα παρακολούθησε τον αγώνα της ΕΠΣ Δωδεκανήσου με την ΕΠΣ Χίου για το τμήμα της Κ14 ενώ έπειτα είδε από κοντά τις προσπάθειες των παικτών της ΕΠΣ Κυκλάδων και ΕΠΣ Λέσβου. 

Ο ίδιος σημείωσε αρκετά πράγματα στο μπλοκάκι του που θα του δώσουν τη δυνατότητα τόσο σε εκείνον όσο και τους προπονητές των Μικτών να κάνουν την αξιόλογη για τους παίκτες που θα συγκροτήσουν στα επόμενα χρόνια τα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα.  

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares