Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2019 12:41

"Μάγκας" ο Πανθηραϊκός που... λύγισε και τον Άγιο Ιερόθεο

Με γκολ του Κόντι στο 48' μετά από ατομική ενέργεια και πάσα του Μάνιας ο Πανθηραϊκός πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του για το 2019 επικρατώντας με 1-0 του Άγιου Ιερόθεου.

Η ομάδα της Σαντορίνης πανηγύρισε την πέμπτη της νίκη φτάνοντας τους 21 βαθμούς και θα περιμένει το αποτέλεσμα του Αιολικού με την Καλλιθέα για να μάθει εάν θα σκαρφαλώσει στην 3η θέση.

Αντίθετα ο Άγιος Ιερόθεος έμεινε για 7ο συνεχόμενο ματς χωρίς νίκη παραμένοντας στους 14 βαθμούς.

Όσον αφορά την εικόνα του αγώνα οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που μπήκαν δυνατά στα πρώτα 25' δείχνοντας να έχουν τον έλεγχο.

Μόλις στο 9' ο Νικολέτος σούταρε όμως ο Διαμαντής απομάκρυνε σε κόρνερ. Στο 19' το σουτ του Σουλελέ πέρασε άουτ, για να φτάσουμε στο 20' όπου ο Πανθηραϊκός απείλησε για πρώτη φορά με το σουτ του Γαϊδαρτζή να φεύγει άουτ.

Το ημίχρονο στη συνέχεια κύλησε χωρίς την παραμικρή φάση με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 49' με τον Κόντι. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην έναρξη της φάσης ο κ. Μπουμπογιατζόγλου που δεν έχει σήμερα καλή απόδοση, είχε υποδείξει σε θέση οφσάιντ τον Γαϊδαρτζή, αλλά ο ρέφερι Λαμπέσης πήρε τη φάση πάνω του λέγοντας παίζεται. Αυτό προκάλεσε τις διαμαρτυρίες του Αγίου Ιεροθέου μετά την επίτευξη του τέρματος. Στο 53' ο Μάνιας υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ χάνοντας σημαντική ευκαιρία ωστόσο. 

Στο 72' ο Πανθηραϊκός είχε ακόμη μια καλή στιγμή όταν ο Πολυκρέτης μετά από ασίστ του Γαιδαρτζή σούταρε όμως ο Μπίρης έδιωξε πάνω στην γραμμή. Στο 78' ο Κόντι σούταρε από διαγώνια θέση με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.Στο 86' ο Μανδαμαδιώτης σούταρε με τη μπάλα να φεύγει άουτ, με τους φιλοξενούμενους στο 94' να χάνουν μεγάλη ευκαιρία όταν ο Μπίρης σούταρε αναγκάζοντας τον Διαμαντή στην επέμβαση του αγώνα. 

Υποστήριξη σε Γκίκα

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από την έναρξη του αγώνα οι παίκτες των γηπεδούχων κρατούσαν στα χέρια τους ένα πανό που έγραφε: "Στελιο Γερά και περαστικά" αναφερόμενοι φυσικά στον μεγάλο άτυχο Στέλιο Γκίκα που υπέστη ρήξη χιαστού και χάνει τη σεζόν.

20190113103613_397657_81e94.jpg

Διαιτητής ήταν ο κ. Λεμπέσης, με βοηθούς τους Κορώνα και Μουμπογιατζόγλου.

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Γιάννης Σιλεβίστας): Διαμαντής, Χούσα, Τσίγκρος, Μπιρμπίλης, Παληγεώργος, Κόντης (84' Αγοραστός), Γαϊδαρτζής (90+2 Κονσταντίνοφ), Μάνιας (88' Κεσίδης), Λαμπρόπουλος, Ντούμος (69 Πολυκρέτης), Λούκας.

Αναπληρωματικοί: Μπουρούς, Πέκα, Βορύλας.

ΆΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Πάρης Κωνσταντακόπουλος): Ρούμπης, Πολίτης, Αποστόλου, Τσατσαρής, Μπίρης, Βελέτης, Μανδαμαδιώτης, Λέσι (83 Τσαρκάνι), Αποστολόπουλος (64' Κράσι), Νικολέτος (87' Μπριστογιάννης), Σουλελές.

Αναπληρωματικοί: Σιμάκος, Χαραλάμπους, Ζωντός, Τσαρκάνι, Πολυχρονάκης.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares