Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019 14:58

Δεμερτζής: Να πανηγυρίσω άνοδο με τον Πανναξιακό

Κάτοικος Νάξου αναμένεται να γίνει ο Χάρης Δεμερτζής αφού σήμερα θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του Πανναξιακού.

Ο πρώην άσος του Αίαντα Σαλαμίνας μιλώντας στο sportcyclades.gr επιβεβαίωσε την είδηση που σας αποκάλυψε η ιστοσελίδας μας δηλώνοντας χαρούμενος που θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την 'Πορτάρα' στο στήθος.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε:

Γιατί επέλεξες τον Πανναξιακό για να συνεχίσεις την καριέρα σου;

Επέλεξα τον Πανναξιακό διότι είναι πρώτος στον όμιλο που συμμετέχει και θεωρώ ότι υπάρχει προοπτική εξέλιξης στο συγκεκριμένο σύλλογο που διαθέτει μεγάλο όνομα.

-Τι πληροφορίες έχεις συγκεντρώσει για το νέο σταθμό της καριέρας σου;

Οι πληροφορίες που έχω συγκεντρώσει απο τους ανθρώπους που έχω ρωτήσει είναι παρα πολύ θετικές. Το κλιμα είναι πολύ θετικο, ο προπονητής είναι πάρα πολύ καλός και φαίνεται ότι έχει κανει δουλεια κρίνοντας απο την βαθμολογία που κατέχει η ομάδα.

-Ποιοι είναι οι στόχοι σου;

Στόχος μου αποτελεί να καταφέρω να βοηθήσω όσο το δυνατόν γίνεται την ομάδα και στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο έτσι ώστε να μπορέσει να ανέβει κατηγορία και μέσα από αυτό να ωφεληθούμε όλοι. Τον στόχο αυτόν τον έχω σε κάθε ομάδα που αποφασίζω να πάω γιατί αυτό είναι και το ζητούμενο ενός αθλητή , να ανεβάσει όσο μπορεί την ομάδα.

-Πότε έγινε η προσέγγιση;

Η προσέγγιση έγινε πριν μερικές μέρες και μου άρεσε παρα πολύ.

-Ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας;
Χαίρομαι που μου δίνεται αυτό το βήμα για να μεταφέρω και εγώ το μήνυμα μου στον κόσμο να ασχολείται με τον αθλητισμό γιατί πάνω από όλα και από κάθε νίκη και από κάθε πρωτάθλημα , σημαντικότερο είναι η αθλητική παιδεία, ο υγιής ανταγωνισμός και η ομαδικότητα. Όλα αυτά τα προσφέρει το ποδόσφαιρο και γενικότερα ο αθλητισμός. Ο Κόσμος να συνεχισει να είναι δίπλα στην ομάδα και στο τέλος θα χαμογελασουμε όλοι μαζί.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares