Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019 13:43

Χρήστος Γαβαλάς: Δεν υπάρχουν περιθώρια για νέες απώλειες

Η ήττα από τον ΑΟ Σερίφου και η ισοπαλία στο ντέρμπι με το Νηρέα, δεν επιτρέπει στον ΑΟ Πάρου να έχει νέες απώλειες ενόψει του αγώνα που ακολουθεί το Σάββατο για τον 2ο όμιλο με αντίπαλο τον Παμμηλιακό.

Με δεδομένο ότι η ομάδα που θα παραταχθεί απέναντι από τους παίκτες του Χρήστου Γαβαλά προέρχεται από την ήττα από τον Αστέρα Μαρμάρων, οι Παριανοί γνωρίζουν ότι έχουν δύσκολη αποστολή.

Άλλωστε στόχος αποτελεί η πρόκριση στην επόμενη φάση για τον ΑΟ Πάρου και για να γίνει αυτό θα πρέπει στο β' μισό του πρωταθλήματος να έχει όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες.

Ο Χρήστος Γαβαλάς, που δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Γιαννούλη, αναφερόμενος στο ματς τόνισε

''Βάσει των αποτελεσμάτων είναι αρκετό σημαντικό το ματς για εμάς, αλλά ακόμη είναι νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα για τον όμιλο. Θα υπάρχουν απώλειες όχι μόνο για εμάς αλλά για όλες τις ομάδες''.

Ερωτηθείς για τα στοιχεία που θα κρίνουν το ματς ο Γαβαλάς είπε

''Εμείς παίζουμε στην έδρα μας και θα προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε το ρυθμό μας. Το ματς είναι σημαντικό από τη στιγμή που είναι στην έδρα μας και τα αποτελέσματα τα τελευταία δεν είναι θετικά. Στο μυαλό μας υπάρχει μόνο η νίκη. Τα στοιχεία που θα κρίνουν το ματς είναι το πάθος και η δύναμη και όποιος είναι τακτικά πιο σταθερός''.

Σε ερώτηση εάν η ήττα που γνώρισε ο Παμμηλιακός αυξάνει το βαθμό δυσκολίας για τον ΑΟ Πάρου δεδομένου ότι και ο αντίπαλος θα παραταχθεί για θετικό αποτέλεσμα ο Γαβαλάς είπε

''Σίγουρα αυξάνει το βαθμό δυσκολίας αλλά το ίδιο ισχύει και για εμάς γιατί έχουμε δυο εντός έδρας ματς με απώλειες. Και εμείς πάση θυσία το θέλουμε το ματς'.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares