Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019 21:46

Γιάννης Κόντι: "Ο Πανθηραϊκός θα παρουσιάζεται ολοένα και καλύτερος"

Την προηγούμενη Κυριακή με το δικό του τέρμα, ο Πανθηραϊκός... ξεκλείδωσε την άμυνα του Άγιου Ιερόθεου και έδωσε ένα σπουδαίο τρίποντο στην ομάδα του που της δίνει τη δυνατότητα να... κρυφοκοιτάζει την 2η θέση.

Η αναφορά μας γίνεται στον Γιάννη Κόντι, τον 29χρονο μέσο που όσο περνούν οι αγωνιστικές η δική του απόδοση παίζει καταλυτικό ρόλο στην πορεία της ομάδας. Το τέρμα κόντρα στους Περιστεριώτες ήταν το τρίτο στη σεζόν, με τον ικανότατο άσο, που δεν έχει λείψει σε κανένα ματς, να δίνει μια σπουδαία νίκη στο σύλλογο της Σαντορίνης.

Για τη νίκη κόντρα στον Άγιο Ιερόθεο, ο πρώην άσος του Πανιώνιου υπογράμμισε: "Πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη. Την είχαμε ανάγκη διότι στόχος αποτελούσε να παραμείνουμε κοντά στις πρώτες θέσεις και το καταφέραμε".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο γκολ που πέτυχε ο ίδιος αλλά και στην αφιέρωση που έκανε μετά την επίτευξη του λέγοντας: "Ήταν σημαντικό το γκολ που πέτυχα αφού η ομάδα πήρε τη νίκη. Η αφιέρωση μου έγινε στον Στέλιο Γκίκα για το σοβαρό τραυματισμό που υπέστη. Ευχόμαστε όλοι στην ομάδα να έχει ταχεία ανάρρωση και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα επιστρέψει δυνατός".

Ο Κόντι δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην πορεία του συλλόγου λέγοντας: "Παρότι δεν ξεκινήσαμε όπως θα θέλαμε, αρχίζουμε και καλύπτουμε το χαμένο έδαφος και πιστεύω ότι στο β' γύρο θα τα πάμε ακόμη καλύτερα"

Στον επίλογο του ο μέσος του Πανθηραϊκού έκανε αναφορά στο επόμενο ματς με τον Ηλυσιακό υποστηρίζοντας: "Πλέον η προσοχή μας στρέφεται στον αγώνα με τον Ηλυσιακό. Αντιμετωπίζουμε μια ποιοτική ομάδα όμως και η δική μας ομάδα διαθέτει ποιότητα και μονάδες υψηλού επιπέδου και θεωρώ ότι το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες".

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares