Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019 14:52

Πανθηραϊκός: Χωρίς Γκίκα-Χουζούρη στου Ζωγράφου

Διατεθειμένος να δώσει αξία στη νίκη της προηγούμενης εβδομάδας κόντρα στον Άγιο Ιερόθεο εμφανίζεται ο Πανθηραϊκός που το απόγευμα του Σαββάτου θα αναχωρήσει ακτοπλοϊκώς για την πρωτεύουσα αφού την Κυριακή αντιμετωπίζει στου Ζωγράφου τον Ηλυσιακό.

Ο Γιάννης Σιλεβίστας θα προσπαθήσει να προετοιμάσει όσο καλύτερα γίνεται την ομάδα του προκειμένου να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες που θα τις παρουσιαστούν, με το νεαρό και φιλόδοξο κόουτς να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του Στέλιου Γκίκα του έχει τεθεί νοκ άουτ για την υπόλοιπη σεζόν, όπως και στον ανέτοιμο Χουζούρη.

Κατά τα άλλα, δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, ενώ, η αποχώρηση του Χρήστου Βορύλλα που ανακοινώθηκε πριν από λίγο από την Παλαιόχωρα αναγκάζει την ομάδα από το νησί του Ηφαιστείου να κινηθεί για την απόκτηση έτερου πορτιέρου που θα πλαισιώσει τον Ηλία Διαμαντή. 

Στην περίπτωση τώρα του Χουζούρη ο ικανότατος άσος υποβλήθηκε σε νέα μαγνητικά τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν ότι θα μπορέσει άμεσα να ξεκινήσει τρέξιμο και να μπει σε ρυθμούς προπόνησης. 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares