Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019 17:29

Νικολέτος: "Καταφανέστατο οφσάιντ το γκολ του Πανθηραϊκού"

Ο Άγιος Ιερόθεος την Κυριακή το πρωί έδωσε πολλά όμως αποχώρησε από το γήπεδο γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από τον Πανθηραϊκο.

Η ομάδα του Περιστερίου προσπάθησε να πάρει θετικό αποτέλεσμα όμως δεν τα κατάφερε και πλέον ο επόμενος αγώνας με τον ΑΟ Χαλκίδας παίρνει χαρακτήρα τελικού.

Ο Γιώργος Νικολέτος που έχει μεταγραφεί το καλοκαίρι στους ''κιτρινόμαυρους'' και ανεβάζει όσο περνούν οι αγωνιστικές ρυθμό μίλησε μετά τον αγώνα με την ομάδα της Σαντορίνης λέγοντας: "Η ήττα από τον Πανθηραϊκο οφείλεται καθαρά στο ότι δεν πετύχαμε κάποιο τέρμα νωρίς στο παιχνίδι ώστε να το διαχειριστούμε και να κρατήσουμε το αποτέλεσμα. Δεν κινδυνεύσαμε σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού με εξαιρέσεις 2 φάσεις του αντιπάλου όπως και το γκολ που πέτυχε που είναι καταφανέστατο οφσάιντ όπως φαίνεται και στο βίντεο. Βέβαια δεν θα σταθούμε στον διαιτητή ούτε θα ρίξουμε ευθύνες. Όταν δεν σκοράρεις σε ένα τέτοιο παιχνίδι με τόσες ευκαιρίες λογικο είναι να δεχτείς τέρμα και έτσι έγινε".

Ερωτηθείς εάν το συγκεκριμένο αποτέλεσμα πιστεύει ότι βάζει σε περιπέτειες την ομάδα του, ο "Λέτο" είπε: "Θεωρώ ότι δεν μας βάζει σε περιπέτειες. Υπάρχουν ακόμα 8 παιχνίδια που αν η ομάδα δείξει τον χαρακτήρα αλλά και την ποιότητα που έχει σε παίχτες αλλά και σε ρόστερ δεν έχει να φοβηθεί κανέναν αντίπαλο".

Για το επόμενο ματς με τον ΑΟ Χαλκίδας, ο Νικολέτος υποστήριξε: "Σίγουρα στο επόμενο παιχνίδι για εμάς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από την νίκη ώστε να διατηρηθούμε πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και να φτάσουμε όσο υψηλότερα γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα".

Ερωτηθείς ποια στοιχεία θα πρέπει να διατηρήσει και ποια θα πρέπει να προσθέσει στο παιχνίδι του ο Ιερόθεος για να παραμείνετε στην κατηγορία, ο Νικολέτος δήλωσε: "Τα στοιχεία που πρέπει να διατηρήσουμε είναι το καλό ποδόσφαιρο που παίζει ο Άγιος Ιεροθεος από την αρχή της χρονιάς. Αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε κατα την προσωπική μου αποψη είναι να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που δημιουργούμε στην επίθεση και να σκοράρουμε".

Για την προσωπική του απόδοση, ο πρώην άσος του Ιωνικού είπε: "Σίγουρα κάθε μερα προσπαθώ όλο και περισσότερο να βελτιώνομαι. Εχω βρει τα πατήματα μου και έχω πλέον αγωνιστικό ρυθμό κάτι που δεν είχα στην αρχή της χρονιάς. Θεωρώ ότι αν συνεχίσω έτσι και με την βοήθεια του προπονητή, του γυμναστή μας, αλλά και των συμπαικτών μου θα βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της".

Ερωτηθείς εάν θεωρεί ότι η ομάδα έχει επηρεαστεί με την αλλαγή προπονητή, ο μέσος του Ιερόθεου υπογράμμισε: "Μας επηρέασε προς το καλύτερο. Είχαμε τις βάσεις από τον κύριο Αρχοντάκη που είναι ένας εκπληκτικός προπονητής και με την έλευση του κύριου Κωνσταντακόπουλο και του γυμναστή κυρίου Τσιτου δουλεύουμε σε επαγγελματικά πρότυπα και πάνω στις δυνατότητες που έχει ο κάθε παίχτης αλλά και όλη η ομάδα".

Το βίντεο του αγώνα που περιέχει και την επίμαχη φάση

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares