Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019 20:53

Νομικός για Κωνσταντόπουλος για την 2η θέση του ΑΟ Πύργου [vid]

Με την χθεσινή του νίκη κόντρα στο Καρτεράδο, ο ΑΟ Πύργου, όχι μόνο πέτυχε τον αρχικό της στόχο που ήταν η παραμονή στην κατηγορία, αλλά παράλληλα εξασφάλισε και την συμμετοχή της στα μπαράζ του πρωταθλήματος.

Σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις του ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Μανόλης Νομικός, μιλώντας στο sportcyclades.gr τόνισε την ικανοποίηση του για ότι έχει πετύχει μέχρι τώρα η ομάδα του, ενώ αποκάλυψε ότι δεν θα υπάρξει περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση.

Σε ερώτηση μας ο κ. Νομικός αποκάλυψε ότι γίνονται ενέργειες σχετικά με το γήπεδο της ομάδας που ήδη υπάρχει στο χωριό του Πύργου και χρειάζεται ανακατασκευή, όπως επίσης μίλησε και για τον στόχο της δημιουργίας ακαδημιών στο χωριό από όπου προέρχεται η ομάδα.

Από την πλευρά του ο τεχνικός της ομάδας κ. Αλέξης Κωνσταντόπουλος, δήλωσε την ικανοποίηση του από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του στο ντέρμπι, ενώ όπως υπογράμμισε δεν υπάρχει κανέναν άγχος στους αγώνες της δεύτερης φάσης.

Όσο αφορά τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο Αλέξης Κωνσταντόπουλος ήταν ξεκάθαρος, καθώς όπως τόνισε ο Πανναξιακός διαθέτει μία πάρα πολύ καλή ομάδα και θα έχει τον πρώτο λόγο.

 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares