Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2011 15:59

Ήττες για τις Μικτές μας στην πρεμιέρα (video)…

MIKTH_PAIDON_ENTEKADA_me_dodekanisa

Την ήττα γνώρισαν οι Μικτές Νέων και Παίδων στην πρώτη αγωνιστική του Α' Γύρου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων ''GOOD LEAGUE ΟΠΑΠ''.

Οι Μικτές μας μετά την ταλαιπωρία που υπέστησαν στο ταξίδι τους για τη Ρόδο βρέθηκαν αντιμέτωπες την πρώτη μέρα με τα φαβορί του ομίλου Δωδεκάνησα και παρόλο την καλή εμφάνιση που πραγματοποίησαν δεν κατάφεραν να αποσπάσουν κάποιο βαθμό.

MIKTH_PAIDON_diaithtes-arxigoi_me_dodekanisa

Νέοι

Οι Νέοι της ΕΠΣ Κυκλάδων αν και βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ με γκολ στο10΄ από τον Πεταυράκη, κατάφεραν να ισορροπήσουν το παιχνίδι και να έχουν την υπεροχή σε όλη την διάρκεια του πρώτου μέρους. Η υπεροχή τους μετουσιώθηκε σε γκολ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αλιφραγκή στο 40΄. Στην επανάληψη τα Δωδεκάνησα μπήκαν πολύ πιο δυνατά στο παιχνίδι και πήραν τη νίκη με 4-1, σκοράροντας τρεις φορές με (3) τέρματα των: Παπαστεφάνου (68΄),Πεταυράκη (72΄)και Ορφανου (84΄).

 

Από τα Δωδεκάνησα, ειδικά του δευτέρου μέρους δεν υστέρησε κανείς.

Από τις Κυκλάδες άρεσαν οι Μπανακάκης και Λούσας.


Δωδεκάνησα:Κουμέντος,Λατσός, Παπαστεφάνου, Χατζησάββας, Πολυμένοφ, Στάτης, Γιώργου, Βασιλώττος (46΄Κεφαλιανός), Πεταυράκης(81΄Ορφανός), Μαργαρίτης, Φλεβάρης(55΄Βολονάκης).
Κυκλάδες:Νίκας, Καρελέμογλου, Μπάλιος, Μώτος, Κυπρίδης,Μπανακάκης,Τσέλος(80΄Βιλαντώνης),Μιχάλοβιτς(46΄Βέκρης), Λούσας, Αληφραγκής(68΄Νομικός), Συμιγδάλας.

MIKTH_PAIDON_xairetismos_me_dodekanisa

Παίδες

Καλή εμφάνιση για τους Παίδες που «πάλεψαν» το παιχνίδι με τα Δωδεκάνησα και διεκδίκησαν κάτι καλό μέχρι τέλους. Μάλιστα αν οι επιθετικοί μας ήταν πιο αποτελεσματικοί είχαν την ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο και ενώ το σκορ ήταν 2-1 να γυρίσουν το εις βάρος τους σκορ.

Τα Δωδεκάνησα προηγήθηκαν μόλις στο 5ο λεπτό με ατομική προσπάθεια του Κουγιού, στο 24’ ο Καρπαθάκης έκανε το 2-0.Οι Κυκλαδίτες ανέβασαν την απόδοση τους και μείωσαν στο 53’ σε 2-1 με τον Ξυγκάκη, στο 62 ο Καραγιάννης έκανε το 3-1. Στην συνέχεια  οι Κυκλαδίτες πίεζαν αφόρητα, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 72’ (3-2) με τον Ρασούτσο.

 

 

Οι καλύτεροι

Από τους γηπεδούχους άρεσαν οι Κουγιός,  Καραγιάννης  και ο Ορφανίδης για το διάστημα που αγωνίστηκε.

Από τους φιλοξενούμενους οι Λοίζος , Ρηγούτσος, Ξυγκάκης και Κατσαγάνης

Οι συνθέσεις

Δωδεκάνησα: Μιχαήλ, Παγκράτης, Καμπουράκης(29΄Ορφανίδης), Γρηγοριάδης, Κεφαλιανός, Καραγεώργης, Τριανταφυλλίδης(73΄Μαρκάκης),Παστρικός(46΄Κουδούνης), Καραγιάνννης, Κουγιός, Λιαμής

Κυκλάδες: Κατσαγάνης, Ματάκιας(12΄ Βιαζής), Χατζηιρεμίας(46΄Σταφύλας), Νίκας, Ρηγούτσος, Φουάσης, Λοΐζος, Φλεριανός, Σκίδρας(50΄Καφτηράνης), Ξυγκάκης, Γκούφας

Αύριο οι Μικτές μας θα αναμετρηθούν με αυτές της Λέσβου. Οι αγώνες θα γίνουν στο ενωσιακό γήπεδο της Ε.Π.Σ Δωδεκανήσου. Ο αγώνας Παίδων θα γίνει στις 16:30 και των Νέωμ στις 18:00.


ΜΙΚΤΕΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ-ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ by samnaxos

Ευχαριστούμε το http://www.xxsports.gr/ και τον Νίκο Γιορδαμνή για τη συμβολή τους στο ρεπορτάζ

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares