Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019 19:39

Μπράνκο Γκάιτς: Κέρδισαν τα κορίτσια και ο κόσμος μας [vid]

Ο αρχιμάστορας της επιτυχίας, προπονητής του ΑΟ Θήρας, Μπράνκο Γκάιτς, μίλησε στον Αντώνη Κοραή για τη μεγάλη πρόκριση του ΑΟ Θήρας στους 8 του Τσάλεντζ Καπ, που ήρθε με τη νίκη με 3-1 απέναντι στην Φιλανδική Κούσαμο.

Δείτε τι απάντησε στις 

«θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που βρέθηκε σήμερα στο γήπεδο και μας βοήθησε πάρα πολύ. Ήμουν σίγουρος ότι θα ήταν ένα δυνατό παιχνίδι γιατί ερχόμαστε από ένα καλό αποτέλεσμα στο Κούσαμο και περίμενα ότι θα ξεκινούσαμε χαλαρά. Στη συνέχεια όμως προσπαθήσαμε να βρούμε την φόρμουλα που θα μας δώσει το πλεονέκτημα. Έχουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών, τα οποία πιστεύω να φτιάξουμε και να φανούμε έτοιμοι και σε καλή φόρμα για να αντιμετωπίσουμε τον Άρη και τον Πανναξιακό ΑΟΝ, για εμένα τα πιο σημαντικά παιχνίδια. 

«Περιμένουμε  την Μπουρσα που παίζει σχεδόν κάθε χρόνο τα τελευταία 4 χρόνια στα τελικά Τσάλεντζ Καπ. Είναι καλή ομάδα αλλά ακόμα πιστεύω ότι η δική μας ομάδα μπορεί να κάνει ακόμα ένα παραπάνω βήμα, έτσι είναι το βόλεϊ, εξαρτάτε πως παίζουμε εμείς. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε τον τρόπο για να ανέβουμε ακόμα ένα σκαλί και να κάνουμε ακόμη μία έκπληξη». 

«Το πρώτο παιχνίδι θα το παίξουμε εντός και το δεύτερο εκτός και αυτό θα είναι πιο δύσκολο, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό με τη βοήθεια του κόσμου και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι. Την νίκη δεν την αφιερώνω προσωπικά κάπου, καθώς σήμερα κέρδισαν τα κορίτσια και ο κόσμος»

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares