Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2019 12:08

Έκοψε την πίτα του ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Κυκλάδων [pics]

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα και με άκρως ποδοσφαιρικές παρουσίες, ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Κυκλάδων έκοψε χθες την πίτα του, σε μία εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο ''Διογένης'' της Σύρου.

Του συνεργάτη μας Παναγιώτη Κουλουμπή

Παρευρέθηκαν μεταξύ των μελών ο Πρόεδρος της ΕΠΣΚ Ειρηναίος Φρερης, ο Διοικητής του Στρατοπέδου Σύρου, ο Παναγιώτης Κουλουμπής και ο Πέτρος Ραουζαίος από τον ΑΟ Σύρου.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου αναφέρθηκε στους σκοπούς αλλά και την ανάγκη της συσπείρωσης των μελών του συνδέσμου ώστε να είναι δυνατοί και να ενεργούν με άνεση στα προβλήματα που προκύπτουν καθώς και στις σχόλες που θα υπάρξουν τον επόμενο καιρό σε όλες τις Κυκλάδες.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ αναφέρθηκε στις προσπαθείς της ΕΠΣΚ και στο έργο που με προσπάθειες αλλά ενωμένοι όλοι προσφέρουν. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στο σημαντικό γεγονός ότι όλοι πρέπει να προσχωρούν ενωμένοι στην εξυγίανση του ποδοσφαίρου στην αναγνώριση και ως ομάδα όλοι οι εμπλεκόμενοι ποδοσφαιριστές, παράγοντες ΔΣ διαιτητές και προπονητές αποτελούν ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ που απαρτίζει αυτό που ονομάζεται Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο και θα πρέπει όλοι μαζί να προσπαθούν για το καλύτερο.

Στον χαιρετισμό του ο κ Παναγιώτης Κουλουμπής αναφέρθηκε στην σημασία της καταγραφής της ιστορίας και πόσο χρήσιμο είναι αυτό για όλους όσους ασχολούνται όχι μόνο με την ιστορία αλλά και με το ίδιο το ποδόσφαιρο. Διότι η ιστορία μας διδάσκει να μην επαναλαμβάνουμε λάθη του παρελθόντος και να σκεφτόμαστε καθαρότερα στα πλάνα που καταρτίσουμε για το μέλλον.

Πρόεδρος ΕΠΣΚ και Παναγιώτης Κουλουμπής επανέλαβαν για μια ακόμα φορά την επανάληψη της θρυλικής πλέον εκδήλωσης «Το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο Χθες Σήμερα Αύριο» στο θέατρο Απόλλων την περίοδο των Final Four με περισσότερα στοιχειά ιστορίας αλλά και διασκεδαστικού περιεχομένου ώστε η εκδήλωση αυτή που έχει φτάσει μέχρι την Ιαπωνία να γίνει ακόμα πιο όμορφη για τον κόσμο και σκεπός αυτής είναι να γίνει κατανοητή οι κοινωνικότητα του αθλήματος και μέσω της γνωριμίας της ιστορίας του οι νεώτεροι αλλά και οι παλαιότεροι να σέβονται περισσότερο το αγαπημένο τους άθλημα.

Ο κ. Διοικητής τους στρατοπέδου στον σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στο πόσο σημαντικό είναι να αγωνίζονται οι αθλητές με γνώμονα την ηθική την άμυλα και την δύναμη της ομάδας και του σκοπού ως το ιερότερο και τελειότερο σκοπό.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους βρισκόταν και η μοναδική προπονήτρια γυναίκα η οποία αναφέρθηκε στο πόσο ωραίο είναι να δουλεύει με παιδιά και πόσο σημαντικό είναι μέσω εκείνης να έρθουν και άλλες γυναίκες στον πολύ ενδιαφέροντα αυτόν χώρο.

Ο Πέτρος Ραουζαιος αναφέρθηκε εν τάχει στην προσπάθεια του ΑΟΣ δηλώνοντας ότι στηρίζει και επικροτεί το έργο των προπονητών και της ΕΠΣΚ και ανακοίνωσε ότι η κοπή της πίτας του ιστορικού Συλλόγου τους θα γίνει τον Φεβρουάριο έχοντας μερικές πολύ ευχάριστες εκπλήξεις όπως βραβεύσεις αναγνώριση αθλητών και ανθρώπων που βοήθησαν και βοηθούν τον Σύλλογο αλλά και πολλά αλλά που θα εκπλήξουν ευχάριστα τους παρευρισκόμενους την ημέρα εκείνη.

Παναγιώτης Κουλουμπής

28 Ιανουαρίου 2019

Φωτογραφίες

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares