Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2019 19:17

Με απουσίες στην Αθήνα η Θύελλα για το ματς με τους Αγίους

Αύριο, Τετάρτη, θα ξεκινήσει η προετοιμασία της Θύελλας Καμαρίου για τον αγώνα που ακολουθεί με τους Αγιους Αναργυρους εκτός έδρας.

Ο προπονητής των Καμαριανών, Κωστας Μιχάλης που σήμερα, Τρίτη, έδωσε ρεπό στους παίκτες του ανανεώνοντας το ραντεβού του για αύριο θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τους τραυματίες για να εξακριβωθεί ποιοι από εκείνους θα ταξιδέψουν το Σάββατο το μεσημέρι με την υπόλοιπη αποστολή στην πρωτεύουσα.

Συγκεκριμένα πρόβλημα στον ώμο ακολουθώντας διπλές θεραπείες αποκόμισε ο Τάσος Στασινός στο ματς Κυπέλλου με τον Πανθηραϊκό.

Αιμάτωμα στο γόνατο ταλαιπωρεί τον Γιάννη Τσουκαλά, ενώ την Τετάρτη, δηλαδή αύριο, θα δοκιμάσουν να μπουν στο πρόγραμμα οι Γιάννης Ζανελάρι και Μάριος Αργυρίου που προφυλάχθηκαν στο ματς του περασμένου Σαββάτου.

Εκτός μάχης έχουν τεθεί ο Παναγιώτης Σιμιτσής που έχει συμπληρώσει κάρτες όπως και ο Βαλάντης Αρβανίτης που αποβλήθηκε στον αγώνα Κυπέλλου.

Οι απουσίες σε συνδυασμό με την ικανότητα του αντίπαλου θα αποτελέσουν τροχοπέδη στην προσπάθεια που θα κάνουν οι Καμαριανοί για να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα. 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares