Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019 21:02

Καλημέρης και επίσημα στην Καλλιθέα-Τέλος Νικολακάκης και Μάκος

Επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας που ήθελε τον Πέτρο Καλημέρη να αποτελεί και επισήμως παίκτη της ιστορικής ομάδας.

Παράλληλα, ο σύλλογος γνωστοποίησε τα "Διαζύγιο" με τους Γρηγόρη Μάκο και Μανώλη Νικολακάκη.

Αναλυτικά, το κείμενο:

Η Καλλιθέα ανακοινώνει την απόκτηση του Πέτρου Καλημέρη, η μεταγραφή του οποίου ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί.

Ο Πέτρος Καλημέρης είναι 23 ετών και αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ, αλλά και ως κεντρικός αμυντικός. Έχει εμπειρία από την κατηγορία και έχει αγωνιστεί σε ΑΕ Ηρακλείου, Φωστήρα και τελευταίος του σταθμός ήταν ο Ο.Φ. Ιεράπετρας, όπου αγωνιζόταν το πρώτο μισό της σεζόν 2018-2019.

Η Διοίκηση της Καλλιθέας τον καλωσορίζει στο σύλλογο!!!

Η Διοίκηση της Καλλιθέας μετά από επαφές με τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου παραχώρησε τον Μανώλη Νικολακάκη. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον ποδοσφαιριστή και τη νέα του ομάδα.

Η Διοίκηση της Καλλιθέας, λαμβάνοντας υπόψιν της, την διαδρομή, την ποδοσφαιρική αξία και την προσωπικότητα του Γρηγόρη Μάκου, έκανε αποδεκτό το αίτημα που υπέβαλε προ λίγων ημερών στο σύλλογο και τον αφήνει ελεύθερο να επιλέξει ομάδα της αρεσκείας του. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στον σύλλογο και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο επόμενό του βήμα.

Εν όψει του σημαντικού εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με την Κόρινθο, την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας που επιθυμούν να εξασφαλίσουν την μετακίνησή τους στο γήπεδο, να καλούν στα γραφεία του συλλόγου καθημερινά μεταξύ των ωρών 11.00 – 13.00, στο τηλέφωνο 2109523465.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares