Παρασκευή, 01 Φεβρουαρίου 2019 12:29

Κονιδαρης: Μιλάμε με παίκτες προκειμένου να είμαστε ανταγωνιστικοί τη νέα χρονιά

Δύσκολη αποστολή έχει ο ΑΠΣ Κύθνου αύριο Σάββατο αφού για την 11η αγωνιστική φιλοξενείται στην Παροικιά από τον ΑΟ Πάρου.

Εκτός μάχης έχουν τεθεί οι Σταμάτης Δανιήλ, Φραγκίσκος Ψαρράς, Γιάννης Γκούμας, Γιάννης Φιλιππαίος, γεγονός που κάνει δύσκολη την αποστολή της ομάδας του Σταύρου Κονιδάρη.

Ο ίδιος αναφερόμενος στο ματς τόνισε

"Η ταλαιπωρία δυσκολεύει την αποστολή μας. Από εκεί και πέρα, εμείς σεβόμαστε την ποιότητα του αντιπάλου και θα δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό οπως και στο πρωτο ματς κερδίζοντας εμπειρίες από έναν ποιοτικό αντίπαλο.

Από εκεί και πέρα, για του χρόνου υπάρχουν βλέψεις αφού έχουμε έρθει σε επαφή με τρία με τέσσερα παιδιά που αγωνίζονται σε Α' και Β' ΕΠΣΑ και σε περίπτωση που έρθουν στον ΑΠΣ Κύθνου θα μας βοηθήσουν να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί''.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η αποστολή της Κύθνου θα αναχωρήσει σήμερα από το όμορφο νησί με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά.

Εκεί θα διανυκτερεύσει εντός πλοίου, και την Κυριακή στην 13.00 θα δώσει το ματς με τον ΑΟ Πάρου και θα καταλύσει σε ξενοδοχείο. Στη συνέχεια θα πάρει το πλοίο για τη Σέριφο για να περάσει απέναντι την Κυριακή πλέον. 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares