Δευτέρα, 04 Φεβρουαρίου 2019 12:17

Βαθμολογία και σκόρερ στον 7ο όμιλο

Ολοκληρώθηκε η 15η αγωνιστική στον 7ο όμιλο της Γ' Εθνικής με τον Ηλυσιακό να πλησιάζει στην κορυφή, ωστόσο, η διαφορά που τον χωρίζει από το Αιγάλεω είναι αρκετή.

Η ομάδα από του Ζωγράφου με γκολ του Μάλτσι πέρασε από την Χαλκίδα και μείωσε τη διαφορά στους 8 βαθμούς από το 'Σίτι' που έμεινε στο 0-0 στη Σαντορίνη με το Αιγάλεω.

Ο Άγιος Ιερόθεος επικράτησε με 2-1 του Αιολικού και έκανε άλμα παραμονής, ενώ η Θύελλα Καμαρίου παρότι βρέθηκε πολύ κοντά σε μια μεγάλη νίκη ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις από τους Αγιους Αναργυρους.

Καταδικαστική ισοπαλία για τον Χαραυγιακό κόντρα στον Απόλλωνα Ερέτριας (1-1), με την Κόρινθο και την Καλλιθέα να μένουν στο 3-3 σε ένα ματς με πλούσιο θέαμα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ 7ΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Πάτησε κορυφή ο Μάλτσι

Όσον αφορά τον πίνακα των σκόρερ το γκολ του ποδοσφαιριστή του Ηλυσιακού, Φλοσάρντ Μάλτσι στην Χαλκίδα είχε ως αποτέλεσμα ο Δημήτρης Βέρμπης του Αιγάλεω να αποκτήσει συγκάτοικο στην κορυφή.

Στην δεύτερη θέση παρέμεινε ο Μάριος Αργυρίου της Θύελλας με οκτώ τέρματα, με τον Δημήτρη Γαϊδαρτζή του Πανθηραϊκού να μην σκοράρει βλέποντας τον Θέμη Ποτουρίδη να τον πιάνει με το τέρμα που σημείωσε στο Περιστέρι απέναντι στον Ιερόθεο στην 3η θεση. Μαναριώτης και Θανόπουλος έχουν από έξι τέρματα, με τους Ραχίμ, Μάνιας, Ερρίκο, Τσίτσαρη και Κράσι να έχουν από πέντε γκολ.

alma_9a96c.jpg

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares