Τρίτη, 05 Φεβρουαρίου 2019 13:08

Καραγιάννης: Το είχαμε ανάγκη αυτό το αποτέλεσμα

Ικανοποιημένος από τη νίκη που πανηγύρισε η ομάδα του, ο Περσέας Σύρου απέναντι στον Παμπαιανικό παρουσιάστηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας από τη Σύρο, Θοδωρής Καραγιάννης.

Ο ικανότατος κόουτς, πέρα από το ιστορικό αποτέλεσμα της ομάδας του με δεδομένο ότι πανηγύρισε το πρώτο τρίποντο σε εθνικό πρωτάθλημα στάθηκε για ακόμη μια φορά στην αντίληψη που θα πρέπει να έχει ο καθένας μας γύρω από το γυναικείο ποδόσφαιρο, φέρνοντας ως παράδειγμα τον προημιτελικό Κυπέλλου γυναικών ανάμεσα στην Αθλέτικ Μπιλπάο και την Ατλέτικο Μαδρίτης που ξεπέρασε σε προσέλευση έναν ανδρικό ποδοσφαιρικό αγώνα.

Αναλυτικά, το σχόλιο του

Σίγουρα η νίκη αυτή ήταν κάτι που χρειαζόμασταν τη συγκεκριμένη στιγμή, προερχόμενοι από μια βαριά ήττα στην προηγούμενη αγωνιστική. Τα κορίτσια όλα το είχαν πιστέψει και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους μέσα στο γήπεδο, έπαιξαν συγκεντρωμένες και ωραίο ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο διάστημα. Σε αυτό τον αγώνα έγιναν και κάποιες αλλαγές στο τακτικό κομμάτι της ομάδας που φαίνεται να απέδωσαν. Πέρα όμως από το αγωνιστικό κομμάτι, για εμάς στον Περσέα όπως έχουμε δηλώσει από την αρχή, ο κύριος στόχος μας είναι η ανάδειξη του ποδοσφαίρου γυναικών τόσο στο νησί μας όσο και σε όλες τις Κυκλάδες. Να το γνωρίσει ο κόσμος, να το αγαπήσει, να το στηρίξει. Το ποδόσφαιρο πλέον δεν μπορεί να θεωρείται από κανένα σκεπτόμενο άνθρωπο, "ανδρικό" άθλημα και αυτό αποδεικνύεται καθημερινά. Να σας θυμίσω μόνο μια είδηση που έγινε και viral, οτι ο προημιτελικός Κυπέλλου γυναικών ανάμεσα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο και την Ατλέτικο Μαδρίτης συγκέντρωσε σχεδόν 50.000 κόσμου, ξεπερνώντας το φετινό ρεκόρ της αντρικής ομάδας και δείχνοντας μια αντίληψη που στα μέρη μας φαντάζει ολότελα ξένη. Αριθμός που είναι πάνω από τα διπλάσια εισιτήρια από όσα κόπηκαν την 16η αγωνιστική σε ολόκληρη την ελληνική Σούπερ Λιγκ των ανδρών. Νομίζω αυτό λέει πολλά

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares