Τετάρτη, 06 Φεβρουαρίου 2019 10:51

Ο ''Μανού'' επέστρεψε στην ομάδα της ΚΑΡΔΙΑΣ του και μιλάει... για όλα στο s.c.

Ήταν ανάμεσα στους ‘’8’’ που απέκτησε ο ΑΟ Σύρου στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αλλά η περίπτωση του είναι ιδιαίτερη, αφού μιλάμε για τον Κυριάκο Μανουδάκη, έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομα του με τον ΑΟ Σύρου  και την εξέλιξη του Συριανού ποδοσφαίρου.

lpsaagisdhadads_7_d9931.jpg

Εκρηκτικός χαρακτήρας, με τεράστιο ποδοσφαιρικό ταλέντο, στο οποίο έχει προστεθεί πλέον και η εμπειρία, ο Κυριάκος είναι ο παίκτης που οι άνθρωποι της ομάδας πιστεύουν πολύ και αναμένουν να είναι αυτός που θα βάλει το δικό του λιθαράκι για να γίνει η υπέρβαση στον 2ο γύρο του πρωταθλήματος.

Ο ΑΟΣ είναι «καταδικασμένος» να είναι πρωταγωνιστής και για τον Κυριάκο Μανουδάκη αυτό είναι ένα κίνητρο για να δώσει το καλύτερο του είναι, ώστε η Σύρος να βγάλει μία ομάδα σε παραπάνω κατηγορία μετά από πολλά χρόνια.

Η μεταγραφή του, πέρασε από χίλια κύματα, αφού το καλοκαίρι, μετά από χρόνια δεν συμπορεύθηκε με την ομάδα της καρδιάς του, πράγμα όμως που έγινε πριν λίγο καιρό, παρά τα όποια παρατράγουδα πήγαν να δημιουργηθούν με την διοίκηση του ΑΟ Πάγου να του δίνει την συγκατάθεση της κυριολεκτικά στο νήμα της μεταγραφικής περιόδου.

Ο Κυριάκος Μανουδάκης, πάντα αυθόρμητος και αποκαλυπτικός, άνοιξε την καρδιά του απατώντας στις ερωτήσεις μας, στην πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του ΑΟ Σύρου, την οποία φυσικά επέλεξε να δώσει στο sportcyclades.gr:

Κυριάκο καλησπέρα, αρχικά θέλω να μου πεις τι σε έκανε αν πεις το ναι και να επιστρέψεις στον Α.Ο. Σύρου.

Καλησπέρα σας, σίγουρα η παρουσία των Γιώργου Φώσκολου, Νίκου Βουτσίνου, Γιώργου Ρούσσου και Νίκου Ζιάβρα, με έκαναν να μην το σκεφτώ πολύ γιατί είναι άνθρωποι που εκτιμώ πάρα πολύ. Επίσης είναι πολύ σημαντικό ότι, πλέον η ομάδα έχει στις τάξεις της τους καλύτερους Συριανούς ποδοσφαιριστές και πάντα έχει υψηλούς στόχους.

Θέλω να επισημάνω ότι η μεγαλύτερη μεταγραφή του ΑΟΣ για φέτος που έκανε ο ‘’πρίγκιπας’’ Γιώργος Φώσκολος είναι ο αντιπρόεδρος Νίκος Ζιάβρας, ο οποίος είναι ικανός παράγοντας και έχει πάντα το χαμόγελο στα χείλη.

lpsaagisdhadads_5_7fcd0.jpg

Πως ήταν η εμπειρία με τον Πάγο, μια ομάδα που σίγουρα δεν έχει τους ίδιους στόχους με τον ΑΟ Σύρου;

Στην ομάδα αυτή πήγα για δύο  ανθρώπους, τον τωρινό προπονητή του ΑΟΣ, Νίκο Βουτσίνο  και το γενικό αρχηγό του Πάγου Δημήτρη φιλλιποπολίτη, ένα παιδί που ξεκίνησε φέτος με μεράκι και αγάπη για το ποδόσφαιρο και αποτελεί πολυτέλεια για το ποδόσφαιρο της Σύρου ( που όπως φαίνεται όμως πρέπει και εκείνος να έρθει στην πρώτη ομάδα του νησιού που είναι ο ΑΟΣ και έχει στόχους και μέσα του το πρωταθλητισμό).

Ο Πάγος είναι ένα σωματείο οικογενειακό, που στο τέλος όμως με έκανε να αλλάξω άποψη.. Τέλος Καλό όλα καλά όμως… εύχομαι η ομάδα να σωθεί στη κατηγορία γιατί τα παιδιά της ομάδας αγαπούν το ποδόσφαιρο και σε ερασιτεχνικά πλαίσια κάνουν θυσίες...

Επίσης, με την ευκαιρία  θέλω να Ευχαριστώ πες και το πρόεδρο του Άγιαξ Σύρου κ. Σκλαβούνο, που το καλοκαίρι είχα πολύ καλή πρόταση από αυτόν ώστε να πάω στην ομάδα του, πράγμα όμως που δεν έγινε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Πρόσφατα 3 συμπαίκτες σου αποκάλυψαν ότι δεν τους δόθηκαν τα δελτία από τον Πάγο για να πάνε σε άλλη ομάδα, πως το σχολιάζεις αυτό;

Πιστεύω ότι επειδή ζούμε σε ένα μικρό νησί και ο ένας βλέπει κάθε μέρα στο δρόμο τον άλλον έπρεπε τα παιδιά να πάρουν τα δελτία τους και να κάνουν τις επιλογές Που θέλουν… Ο Αντώνης Μπαλοπιτας, ''Αοσιτης'' από μικρός δεν είναι δυνατόν να μη του δίνουν το δελτίο του για να πάει και να τελειώσει τη καριέρα του στον ΑΟΣ, εκεί που έχει χαρεί τόσες νίκες και χαρές. Ειδικά για τον Αντώνη το θεωρώ άδικο και αυτό έδειξε ότι δεν εκτιμήθηκε σαν άνθρωπος, γιατί ο Αντώνης είναι ένα πολύ καλό παιδί και  ένας πολύ καλός και ικανός ποδοσφαιριστής, που δεν του αξίζει τέτοια συμπεριφορά.

Πληροφορίες λένε ότι και εσύ αντιμετώπισες κάποια θέματα στο να πάρεις το δελτίο σου, τα οποία τελικά όμως λύθηκαν

Λύθηκαν… και αυτή τη στιγμή πραγματικά χαίρομαι που είμαι στον ΑΟΣ. Πότε ο ‘’πρίγκιπας των Κυκλάδων’’ Γιώργος φώσκολος δεν μου κράτησε το δελτίο μου και είναι πάντα κύριος  σε ό,τι έχουμε συμφωνήσει... και πραγματικά αυτό το ένιωσα πάλι φέτος.

Έχει ιδιαίτερη συμπάθεια στον Γιώργο Φώσκολο, έτσι;

Για τον Γιώργο φωσκολο, θα πω ότι είναι τιμή μου να είναι πρόεδρος μου και πιστεύω αυτό ισχύει για πολλούς ακόμη ποδοσφαιριστές . Είναι ο πολυνίκης του κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου και ότι αρνητικό ακούγεται για εκείνον, έχω να πω ότι η καλύτερη διαφήμιση είναι η δυσφήμηση... Έκανε δυνατή και πάλι την ομάδα πάλι από το ‘’0’’ και είναι στις θέσεις πρωταθλητισμού...

Αυτό που γνωρίζουμε εμείς και το έχεις δηλώσει αρκετές φορές είναι ότι, ο ΑΟΣ είναι η ομάδα της καρδιάς σου, ισχύει ακόμα αυτό;

Ο ΑΟΣ ήταν πάντα η ομάδα της καρδιάς μου και όχι μόνο εμένα αλλά όλου του συριανού ποδοσφαιρικού κόσμου. Ο ΑΟΣ έχει χαρίσει στο νησί μας χαρές και μεγάλες δόξες. Πιστεύω στο μέλλον να επαναληφθούν και ο κόσμος να είναι πάλι στα πλοία για να περιμένει την ομάδα να πανηγυρίσουν όλοι μαζί τα θετικά αποτελέσματα.. Η ομάδα πρέπει να στηρίζεται από τον κόσμο, γιατί έχει ιστορία και είναι αυτή  με τα περισσότερα πρωταθλήματα στις Κυκλάδες.

lpsaagisdhadads_6_dbdff.jpg

Επιστρέφοντας ανταμώνεις με ποδοσφαιριστές που στο παρελθόν έχετε ζήσει και κερδίσει πολλά μαζί. Ένας από αυτούς και ο Παναγιώτης Ραμπαβίλας, με τον οποίο συνυπήρξατε αρχηγοί στην ομάδα που κατέκτησε το νταμπλ. Νιώθεις ότι συνεχίζετε κάτι που έχετε αφήσει στη μέση;

Ο Ραμπαβίλας είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, που φαίνεται από την ποδοσφαιρική του ικανότητα την οποία έχει μέσα στο γήπεδο. Παίχτης με πολλές παραστάσεις σε ομάδες ακόμα και του εξωτερικού. Πιστεύω με πολύ προπόνηση και χαμηλούς τόνους θα ζήσουμε πολλά πράγματα ακόμα, κρατώντας πάλι στα χέρια μας ένα τρόπαιο το οποίο θα σηκώνουμε ψηλά και θα καμαρώνει όλο το νησί.

lpsaagisdhadads_1_dd076.jpg

Πόσο δύσκολο είναι φέτος να φτάσετε στον τελικό, πως θεωρείς ότι θα παρουσιαστούν οι ομάδες στην επόμενη φάση;

Πιστεύω ότι όλα τα ματς θα είναι ανοικτά, δεν υπάρχει φαβορί όπως εμείς πριν 2 χρόνια, όταν ήμασταν από την πρώτη αγωνιστική μέχρι τέλος πρώτοι και δεν πέσαμε ποτέ από την κορυφή. Ο ΑΟΣ έχει τους καλύτερους παίχτες  και τους καλύτερους προπονητές του νησιού και με ταπεινά και σεμνά βήματα   θα δείχνει ότι η φανέλα του είναι βαριά και πολύ δύσκολα νικιέται.

Τον Νίκο Βουτσίνο τον είχες προπονητή και στον Πάγο, τώρα μαζί με εσάς παίρνει και αυτός την μεγάλη ευκαιρία για το παραπάνω βήμα νομίζεις ότι μπορεί να οδηγήσει την ομάδα στην κατάκτηση ενός τίτλου;

Ο Νίκος είναι ένας ικανότατος προπονητής που έχει βγει από την καλύτερη ακαδημία του νησιού του Άγιαξ με διακρίσεις και τίτλους. Πιστεύω με δουλειά και όρεξη που έχει θα καταφέρει πολλά πράγματα στο Συριανό ποδόσφαιρο και όπως σας είπα είναι ένας λόγος που βρίσκομαι στην ομάδα του ΑΟΣ.

Ο πρόεδρος σε δήλωση του είπε ότι ο ΑΟ Σύρου έχει πλέον στις τάξεις του τους καλύτερους Συριανούς ποδοσφαιριστές, εσύ που έχεις μεγάλη εμπειρία ποιον ή ποιους παίκτες θα ήθελες ακόμη στο ρόστερ της ομάδας

Τους έχει πάρει όλους… ότι καλό κυκλοφορεί στο νησί είναι στην ομάδα του ΑΟΣ...

Του χρόνου πιστεύω να έχει στο ροστερ ακόμα ένα παιδί που φέτος συνεργάστηκα και είναι φιλότιμος εργάτης μες στο γήπεδο και έχει φοβερή εξέλιξη και τον έχει αναδειχθεί από τους Γιώργο Ρούσσο  και ο Νίκο Βουτσίνο…  και αυτός είναι ο Φραγκίσκος Γεράρδης.

utytter_6560e.jpg

Όταν η ομάδα κατέκτησε το νταμπλ και στη συνέχεια δεν δήλωσε στη Γ΄Εθνική ήσουν από αυτούς που δήλωσαν την απογοήτευση τους δημοσίως. Σε περίπτωση που ο ΑΟ Σύρου καταφέρει και πάλι να πάρει το πρωτάθλημα τι πιστεύεις ότι πρέπει να γίνει;

Ο ΑΟΣ πιστεύω θα πάει στη γ’ εθνική Γιατί και ο πρόεδρος το μετάνιωσε σε συζητήσεις που είχαμε και ήμουν στεναχωρημένος τότε, αλλά πιστεύω παράλληλα ότι και η Συριανή κοινωνία πρέπει να βοηθήσει περισσότερο την ομάδα και να είναι κοντά της.

Ο πρόεδρος δήλωσε ότι με τον Μανουδάκη η ομάδα θα αλλάξει το παιχνίδι της, καθώς είσαι ένας παίκτης μαχητής, αυτό σημαίνει ότι είσαι έτοιμος να τα δώσεις όλα για τον ΑΟΣ, τι είπατε στην προσωπική σας συζήτηση;

Στην ομάδα ήρθα και εγώ για  να βάλω ένα λιθαράκι και να την βοηθήσω ώστε να φτάσουμε τον ΑΟΣ  εκεί που του αξίζει.  Είμαι έτοιμος και εγώ όπως και οι συμπαίκτες, οι οποίοι δείχνουν στη προπόνηση  το πάθος τους και την όρεξη που έχουν για σκληρή δουλειά. Πιστεύω στο τέλος μέσα από την αγωνιστικότητα και το ταλέντο που έχει η ομάδα να είμαστε εκείνοι που θα πανηγυρίσουμε και πάλι το πρωτάθλημα.

lpsaagisdhadads_3_dae8b.jpg

Στον ΑΟ Σύρου εκτός από ποδοσφαιριστές γνώριμους σε σένα βρίσκεις και παράγοντες που στο παρελθόν έχετε συνεργαστεί μαζί, τι νιώθεις που θα συνεργαστείς ξανά μαζί τους;

Νιώθω ευτυχής που θα ξανασυνεργαστώ μαζί τους γιατί είναι άνθρωποι με αγάπη για το ποδόσφαιρο και ξοδεύουν πολλές ώρες στα γήπεδα. Ένας από αυτούς είναι και ο Πέτρος Ραουζαίος, ένα παιδί με αγάπη για την ομάδα, που όλη μέρα είναι με ένα ντοσιέ και ένα τηλέφωνο στο χέρι ώστε να είναι η ομάδα υπερπλήρης και να μην της λείπει τίποτα.

Θέλω να κλείσουμε με ένα κομμάτι που σε αφορά και το νιώθεις, τις Μικτές , όπου και εσύ υπήρξες παίκτης τους και με μεγάλη επιτυχία. Πως κρίνεις αυτά που πετυχαίνουν τα τελευταία χρόνια;

Υπάρχει μια τεράστια εξέλιξη στις μικρές ηλικίες και αυτό φαίνεται με την δουλειά που γίνεται στις Κυκλάδες από όλα τα σωματεία, αλλά  και την ΕΠΣΚ στο επίπεδο των Μικτών. Οι ομάδες μας τα τελευταία χρόνια είναι από τα φαβορί όλων των Νομών της Ελλάδος και αυτό το αποδεικνύουν  στο γήπεδο. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι πέρυσι και φέτος προκρίθηκαν. Αυτό που νομίζω και εύχομαι είναι πάλι οι ομάδες μας να είναι στις 4 καλύτερες ενώσεις της Ελλάδος.

Ευχαριστούμε που επέλεξες το sportcyclades.gr για να μιλήσεις μετά την επιστροφή σου στον ΑΟ Σύρου.

Ευχαριστώ και εγώ και εύχομαι Ότι καλύτερο...

lpsaagisdhadads_3_eaf28.jpg

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares