Τετάρτη, 06 Φεβρουαρίου 2019 13:15

Δαραμάρας: Φέτος πρέπει οι κόποι της Άνω Μεράς να δικαιωθούν

Στην Άνω Μερά ήρθε για να κάνει πιο... δύσκολη τη ζωή των αντίπαλων αμυντικών και να πετυχαίνει γκολ που θα χαρίζουν βαθμούς και νίκες στους Μυκονιάτες.

Ο Δήμος Δαραμάρας συστήθηκε στο Κυκλαδίτικο κοινό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αφού στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της νέας του ομάδας στον αγώνα με τον ΑΟ Πάγου την περασμένη Κυριακή πέτυχε δυο από τα τέσσερα γκολ της Άνω Μεράς.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον υψηλόσωμο πρώην επιθετικό της ΑΕ Μυλοποτάμου ο οποίος σχολιάζοντας το ντεμπούτο του και τα γκολ που πέτυχε είπε: "Πραγματικά το ευχαριστηθηκα το ντεμπούτο μου καθώς το επίπεδο της ομάδας είναι πολύ υψηλό και μου κάνει το σκοραρισμα πολύ εύκολο".

Για τον λόγο να επιλέξει την Άνω Μερά ως την επόμενη ομάδα της καριέρας του ο Δαραμάρας δήλωσε: "H επιλογή αυτή έγινε με βάση των πληροφοριών που είχα για την λειτουργία της ομαδος τόσο σε αγωνιστικό αλλά και σε διοικητικό. Απ' ότι έχω δει μέχρι τώρα η επιλογή μου αυτή δικαιώνεται".

Για τις πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει για τη νέα του ομάδα είπε: "Για το σύλλογο γνωρίζω ότι πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα των Κυκλάδων αρκετά χρόνια. Φέτος υπάρχει η αίσθηση πως δεν αρκεί αυτό αλλά πρέπει επιτέλους να πιούμε... νερό και όχι μόνο να πηγαίνουμε στην πηγή".

Ερωτηθείς ποια στοιχεία πρέπει να έχει η ομάδα του στην β' φάση για να φτάσει μέχρι τον τελικό, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Μυκονιάτικου σωματείου υποστήριξε: "το πρωτάθλημα των Κυκλάδων έχει πολύ δύσκολη μορφή καθώς ένα κακό παιχνίδι μπορεί να σου στοιχίσει την επιτυχία. Πρέπει λοιπόν να είμαστε πολύ συγκεντρωμενοι σε όλα τα ματς".

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares