Πέμπτη, 07 Φεβρουαρίου 2019 16:25

Πανναξιακός: Ατσαλάκωτος και με ψυχολογία στα μπαράζ

Φέτος αυτή η μοναδικότητα που δείχνει, τον κάνει ξεχωριστό.

Ωστόσο, ο Πανναξιακός από μόνος του αποτελεί ένα ποδοσφαιρικό μεγαθήριο για τα δεδομένα των Κυκλάδων έχοντας κερδίσει όλα αυτά τα χρόνια εκτός από αρκετούς τίτλους, το σεβασμό όχι μόνο των Κυκλαδίτικων ομάδων αλλά τόσο του Πειραιά, της Κρήτης και της Αθήνας με τις οποίες έχει αγωνιστεί. Η ομάδα του Νόνι Λίμα έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν και λίγοι το περίμεναν αυτό, ωστόσο, παρότι, οι αριθμοί δεν παίζουν ποδόσφαιρο, δείχνουν ότι η ομάδα της Νάξου έχει πραγματοποιήσει σπουδαία εκκίνηση.

Από το 2010-2011 που υπάρχουν στατιστικά στοιχεία από το σάιτ της Ένωσης, καμία άλλη ομάδα δεν είχε διαγράψει τόσο εντυπωσιακή πορεία σε πρώτη φάση.

Αυτό σημαίνει ότι εφόσον στο ματς του Σαββάτου, οι μπλε κερδίσουν θα είναι η μοναδική ομάδα από το 2010, που πηγαίνει σε β' φάση έχοντας δεχτεί μόλις ένα τέρμα και μετρώντας μόνο νίκες. (Σε 11 ματς έχει σημειώσει 11 νίκες έχοντας 36 ενεργητικό και 1 γκολ παθητικό).

Σίγουρα το στατιστικό αυτό λίγοι θα το θυμούνται τα επόμενα χρόνια, αλλά, θα παίξει καταλυτικό ρόλο στο ψυχολογικό κομμάτι για τον Πανναξιακό ο οποίος στη β' φάση θα έχει σαφώς δυσκολότερο έργο, αλλά την ψυχολογική τόνωση υπέρ του έναντι των υπόλοιπων αντιπάλων του. 

naxos_5f433.jpg

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares