Παρασκευή, 08 Φεβρουαρίου 2019 23:33

Η θέση του ΑΟ Σερίφου στην ανακοίνωση του Παμμηλιακού

Αρχικά οι ιθύνοντες της ομάδας στέκονται στο γεγονός ότι έχουν συμβεί αρκετά άσχημα γεγονότα στις αναμετρήσεις των δυο ομάδων, υπογραμμίζοντας στη συνέχεια του κειμένου ότι ίσως ενοχλούνται ορισμένοι που ο ΑΟ Σερίφου πρωταγωνιστεί.

Παράλληλα, στον επίλογο της ανακοίνωσης οι άνθρωποι της ομάδας υποστηρίζουν ότι δεν ξεχνούν τα όσα έχουν ειπωθεί.

Αναλυτικά, το κείμενο

 "Λυπόμαστε πολύ για τις δηλώσεις του κύριου Βαμβακάρη.

Ξέρουμε πως όσα είπε τα είπε πάνω στον εκνευρισμό του και όσο για το παρελθόν που ανέφερε, καλύτερα να μην θυμόμαστε μόνο τα καλά που έχουν κάνει σαν Παμμηλιακός αλλά να μην ξεχνούν και τα άσχημα που έχουν συμβεί στα μεταξύ μας παιχνίδια γιατί είναι πολλά.

Απ' όλα αυτά τα χρόνια που ο Παμμηλιακός λόγω ποιότητας κέρδιζε, όλα ήταν μια χαρά και δεν μιλούσε κανείς. Αλλά εδώ και δυο χρόνια που ΑΟ Σερίφου πρωταγωνιστεί ίσως δεν αρέσει σε κάποιους.

Θεωρώ ότι έχουμε κάνει και κάνουμε τα πάντα σαν ομάδα ώστε να υπάρχουν οι καλύτερες σχέσεις μεταξύ των ομάδων μας και ειδικά με τον Παμμηλιακό λόγω του προέδρου του και πιστεύουμε πως δεν συντρέχει κανένας λόγος να υπάρξει καμία συνέχεια στο όλο θέμα για την κατοχύρωση αγώνα στα χαρτιά για την οποία υπόλογος είναι ο Παμμηλιακός.

Αν πάλι θέλετε να το συνεχίσετε και να χαλάσει η μεταξύ μας σχέση σας υπενθυμίζουμε πως "δεν ξεχνάμε" τα όσα έχουν ειπωθεί και επιφυλασσόμαστε και εμείς για τη συνέχεια.

Καλή συνέχεια στον Παμμηλιακό και ελπίζουμε να πετύχει τους στόχους του".  

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares