Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019 23:20

Λίμα: "Τυχερός ο Πύργος, μας λείπει ο ρυθμός"-"Ψάχνεται" για φιλικό με ομάδα από την πρωτεύουσα

Στο γεγονός ότι η ομάδα του έχει να αγωνιστεί αρκετό καιρό με αποτέλεσμα να μην έχει τον απαιτούμενο ρυθμό στάθηκε ο προπονητής του Πανναξιακου, Νόνι Λίμα στις δηλώσεις που παραχώρησε με τη λήξη του αγώνα με τον ΑΟ Πύργου (1-1).

Συγκεκριμένα, ο ίδιος τόνισε

"Θεωρώ πως ο Πύργος ήταν πολύ τυχερός. Δημιουργήσαμε κάποιες προϋποθέσεις για να πετύχουμε γκολ παρ' όλα αυτά, ο Πύργος είχε επίσης δυο φάσεις αλλά ο τερματοφύλακας μας ήταν σε καλή κατάσταση και έκανε τις αποκρούσεις που έπρεπε. Μπορώ να πω ότι ελέγχαμε το παιχνίδι, τρέξαμε πολύ, δυστυχώς όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο .Δεχτήκαμε το γκολ εκεί που δεν το περιμέναμε και ισοφαριστήκαμε. Το πρόβλημα μας είναι ότι έχουμε χάσει το ρυθμό και είναι λογικό να μην έχουμε διάρκεια στην απόδοση μας. Τουλάχιστον η ομάδα δείχνει ότι μπορεί να αποδώσει ποδόσφαιρο. Απλώς είχαμε ένα θέμα στην τελική φάση". 

Ψάχνει για φιλικό στην Αθήνα ο Λίμα

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της Νάξου βρίσκεται σε αναζήτηση φιλικού προκειμένου να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση ενόψει της β' φάσης, με τον Νόνι Λίμα να αναζητάει αντίπαλο στην Αθήνα προκειμένου ο δείκτης δυναμικότητας να είναι υψηλός.

Πάντως υπάρχει δυσκολία αφού ως γνωστόν τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ βρίσκονται σε συνεχή ροή.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares