Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2019 19:51

Το ευχαριστώ προς τον Άγιαξ Σύρου για τους Γουρνά και Ανδρεάκο

Με επιστολή του ο εκπρόσωπος των ποδοσφαιριστών του Άγιαξ Σύρου, Παναγιώτη Γουρνά και Γιάννη Ανδρεάκου, κ. Δεμέρτιος Στυλιανός, ευχαριστεί το σωματείο της Σύρου για την αντιμετώπιση και την εκπαίδευση που έλαβαν οι δύο ποδοσφαιριστές.

Η ανακοίνωση:

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών μας, Παναγιώτη Γουρνά & Ιωάννη Ανδρεάκο, θέλουμε να εκφράσουμε δημοσίως, τις θερμότερες των ευχαριστιών μας, στον Ποδοσφαιρικό Σύλλογο “Ajax Σύρου” και σε όλα τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου, για την άψογη φιλοξενία που έχουν τύχει οι παραπάνω ποδοσφαιριστές μας!

Η εκπαίδευση που έλαβαν και συνεχίζουν να λαμβάνουν άρα και η αγωνιστική πρόοδος των ποδοσφαιριστών μας, είναι πασιφανέστατη και αποδεικνύεται καθημερινά σε όλα τα επίπεδα. Επίσης η ανάληψη της τεράστιας ευθύνης, της κηδεμονίας ανηλίκων ποδοσφαιριστών, αφορά εξολοκλήρου τους ανθρώπους του “Ajax Σύρου”!

Επιπλέον και σε καθημερινή βάση, οι άνθρωποι του Συλλόγου εκτός από τις όποιες αγωνιστικές υποχρεώσεις ή τις όποιες προσωπικές-οικογενειακές-επαγγελματικές κλπ υποχρεώσεις τους, έχουν επομισθεί το βαρύ φορτίο της εξω-αγωνιστικής επιμέλειας (σχολεία-φροντιστήρια-διαμονή-διατροφή-μετακινήσεις-ιατροφαρμακευτική περίθαλψη κλπ) και φροντίδας των ποδοσφαιριστών μας!

Ιδιαίτερες οι ευχαριστίες μας και ιδιαίτερη η αναφορά μας, προς τον Κο Ρούσσο Γεώργιο, εξαιρετικό συνάδελφο και πολύ καλό φίλο επί σειρά ετών, ο οποίος όχι μόνο αγκάλιασε το όλο εγχείρημα, αλλά κυριολεκτικά, καθημερινά συντονίζει με άριστο και επαγγελματικό τρόπο, όλα τα παραπάνω θέματα και βρίσκεται πάντα δίπλα στους ποδοσφαιριστές μας! Ευχόμαστε ειλικρινώς, κάθε επιτυχία στον Σύλλογο καθώς και κάθε πνευματική και σωματική υγεία σε όλα τα μέλη του ΔΣ και σε όλους τους ποδοσφαιριστές του Συλλόγου! Με εκτίμηση

Δ.Α. Στυλιανός Founder & Technical Director

O.I.F.M Development Manager Kidzfutbol

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares