Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2019 18:16

Στέλιος Κλουβάτος: Η πρόκριση στην β' φάση μας βάζει στον... ποδοσφαιρικό χάρτη των Κυκλάδων

Μετά απο αρκετά χρόνια, ο Στέλιος Κλουβάτος επέστρεψε στον ΑΟ Πύργου με τον οποίο έχει συναισθηματικό δέσιμο αποτελώντας ένα από τα μέλη που έχουν βοηθήσει σημαντικά το συγκρότημα του Αλέξη Κωνσταντόπουλου να έχει μια ανταγωνιστική πορεία στον 3ο όμιλο της Α' ΕΠΣ Κυκλάδων.

Οι εμφανίσεις του απέδειξαν πως πρόκειται για μια πολύτιμη μονάδα που έχει βγάλει ασπροπρόσωπη τη διοίκηση για την επιλογή της να την εντάξει στο δυναμικό του συλλόγου.

Ο 27χρονος αμυντικός μίλησε στο sportcyclades.gr για την πορεία της ομάδας του, το τελευταίο ματς με τον Πανναξιακό, και την β' φάση κάνοντας μια ξεχωριστή αφιέρωση.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε

Για το τελευταίο ματς μια τοποθέτηση;

Ξέραμε ότι ο Πανναξιακος είναι το φαβορί αλλά δεν φοβηθήκαμε. Παλέψαμε με τους συμπαίκτες μου και τελικά καταφέραμε να παρουμε την ισοπαλία έστω και με λίγη τύχη στο τέλος.

Τη συνέχεια που θα έχετε στην β' φάση του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων;

Η είσοδος μας στα μπαράζ είναι ένα όνειρο για μας κάτι που στο ξεκίνημά της σεζόν ούτε που μας πέρναγε από το μυαλό. Αυτό μας έβαλε στον ποδοσφαιρικό χάρτη των Κυκλάδων.

Περιμενες με την επαναδραστηριοποίηση του συλλόγου ότι θα είχατε τόσο ανταγωνιστική πορεία;

Έχουμε ένα μήνα περίπου μπροστά μας για να προετοιμαστούμε και να ζήσουμε το όνειρο μας ξέροντας βέβαια ότι το ξεκάθαρο φαβορί για την πρωτιά στον όμιλο μας είναι Πανναξιακος.

Πιστεύεις ότι μπορείτε να φτάσετε μέχρι τον τελικο;

Από εδώ και πέρα κάθε παιχνίδι που θα δίνουμε θα είναι μια μεγάλη εμπειρία για εμάς και θα κοιτάξουμε να το χαρούμε.

Θα ήθελα με την ευκαιρία που μου δίνεις να ευχαριστήσω όλους όσους είναι δίπλα μας από την αρχή της σεζόν και μας στηρίζουν και να αφιερώσω αυτή μας την πορεία σε έναν άνθρωπο που σήμερα δυστυχώς δεν είναι κοντά μας τον Γεράσιμο Βλάχο που στο ξεκίνημα της επαναδραστηριοποίησής της ομάδας μας στάθηκε και μας βοήθησε σαν πατέρας.. Τον ευχαριστούμε και κάθε παιχνίδι το παίζουμε προς τιμή του....

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares