Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2019 11:44

Καραγιάννης: Κάθε ματς ξεχωριστό

Δύσκολη αποστολή έχει ο Περσέας Σύρου, που ζει το κάθε ματς με το δικό του ξεχωριστό τρόπο, αφού η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο έχουν αντιληφθεί πλήρως τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να προσεγγίζονται τα ματς στο γυναικείο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Συγκεκριμένα, η νεανική ομάδα αντιμετωπίζει την Κυριακή στην 13.00 τους Τράχωνες με τον Θοδωρή Καραγιάννη να προσπαθεί να προετοιμάσει όσο καλύτερα γίνεται την ομάδα του.

Ο ίδιος μάλιστα αναφερόμενος στο ματς τόνισε

"Όπως έχουμε πει, κάθε παιχνίδι για εμάς είναι διαφορετικό. Παίρνουμε τα θετικά και τα αρνητικά από τα προηγούμενα παιχνίδια μας, τα δουλεύουμε και κοιτάμε το επόμενο. Η ομάδα των Τραχώνων είναι μια ομάδα, που παρά το γεγονός οτι είναι και αυτή νεοσύστατη, έχει δείξει πολύ καλή αγωνιστική εικόνα, και ειδικά στο αμυντικό κομμάτι, όπου διαθέτει μια από τις καλύτερες τερματοφύλακες στην κατηγορία μας κατά την άποψη μου και θα είναι μια δύσκολη αντίπαλος. Όπως λέω και στα κορίτσια, θα πάμε να παίξουμε ελεύθερα και να ευχαριστηθούμε τον αγώνα. Σίγουρα βοηθάει στην ψυχολογία και το γεγονός οτι προερχόμαστε από την πρώτη μας νίκη. Όσο αφορά το αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι, θα ταξιδέψουμε μεν με κάποιες ελλείψεις, αλλά αυτό δε σημαίνει οτι δεν είμαστε προετοιμασμένοι για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα".

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares