Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2011 12:00

Ο Σκούνας μιλάει για προετοιμασία και μπάτζετ…

skounas-dilwseis

Ο Τεχνικός του Πανναξιακού Δημήτρης Σκούνας μίλησε στην «Κοινή Γνώμη» για την πορεία της προετοιμασίας αλλά και για το φετινό πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής κατηγορίας.

«Ευχαριστημένος με την δουλειά που έκαναν τα παιδιά»

ΕΡ: Το πρωτάθλημα μετά τις αλλεπάλληλες αναβολές τελικά οριστικοποιήθηκε ότι θα ξεκινήσει στις 5-6 Νοεμβρίου. Μια καθυστέρηση πάρα πολύ μεγάλη που όμως κάποιοι θα την έλεγαν φυσιολογική με όλα αυτά που συμβαίνουν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα ήθελα να μου πείτε λίγα λόγια για την προετοιμασία της ομάδας σας, αλλά και για το πώς είδατε από την πλευρά σας τα φιλικά που έχει δώσει μέχρι τώρα ο Πανναξιακός.

ΑΠ: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με την δουλειά που έκαναν τα παιδιά, καθώς καθ' όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας ήταν αφοσιωμένοι και προσπάθησαν για το καλύτερο. Μην ξεχνάμε ότι ο σχεδιασμός της ομάδας ήταν να υπάρχουν στο ρόστερ γηγενείς ποδοσφαιριστές και με κάποιες μεταγραφές, να μπορέσουμε να κάνουμε ένα αξιόμαχο σύνολο που θα μπορέσει να σταθεί, αλλά και να είναι ανταγωνιστικό στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής και ειδικότερα στον όμιλο των Αθηνών. Όσον αφορά την προετοιμασία είμαι ευχαριστημένος γιατί δουλεύουν και έχουν μεγάλη θέληση τα νέα παιδιά και υπάρχει μεγάλη βελτίωση. Στα φιλικά που έχουμε δώσει αλλά και στα παιχνίδια κυπέλλου της ΕΠΣ Κυκλάδων, θα έλεγα ότι στην αρχή δεν τα πήγαμε και τόσο καλά γιατί ήταν εμφανής η κόπωση από την πολύ σκληρή δουλειά στην προετοιμασία. Βέβαια είχα βγάλει κάποια συμπεράσματα και δουλέψαμε στη συνέχεια πάνω σ' αυτά, ώστε να βελτιωθούμε και να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Για κάποια παιδιά αυτή η εμπειρία που θα ζήσουν στο πρωτάθλημα της Δ'  Εθνικής θα είναι πρωτόγνωρη και θέλουν περισσότερη δουλειά για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες του».

ΕΡ: Στο Πανναξιακό έχετε δουλέψει και παλαιότερα και θα ήθελα να μου πείτε ποιες είναι οι διαφορές και τί θα προσπαθήσετε να βελτιώσετε ώστε ο Πανναξιακός να είναι πιο ανταγωνιστικός στο φετινό πρωτάθλημα.

ΑΠ: «Είναι αλήθεια έχω ξαναδουλέψει στον Πανναξιακό πριν πέντε χρόνια. Την πρώτη χρονιά στην ομάδα της Νάξου υπήρχαν ποδοσφαιριστές που ήταν πιο έμπειροι, είχαν αγωνισθεί στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής, είχαν περισσότερες εικόνες και ήταν πιο δουλεμένα τα παιδιά. Αυτή τη στιγμή θα έλεγα ότι ο Πανναξιακός απαρτίζεται από νέα παιδιά που διψούν για να μάθουν ποδόσφαιρο και θέλει υπομονή τόσο από τους ίδιους όσο και από τη διοίκηση. Πρέπει να δοθεί πίστωση χρόνου σ' αυτά τα παιδιά γιατί δεν γίνεται να μάθεις ποδόσφαιρο από τη μία μέρα στην άλλη. Πιστεύω ότι με την πάροδο του χρόνου ο Πανναξιακός, αν δουλέψει πάνω στις μικρές ηλικίες θα μπορεί να απαρτίζεται από δικά του παιδιά και δεν θα χρειάζεται πολλές μεταγραφές. Γιατί σήμερα τα πράγματα σε όλες τις ομάδες είναι δύσκολα στο οικονομικό κομμάτι».

«Δεν θέλαμε να κάνουμε υπέρβαση του μπάτζετ»

ΕΡ: Πόσο ικανοποιημένος είσαστε εσείς από τις μεταγραφές που έκανε η διοίκηση της ομάδας;

ΑΠ: «Θα μπορούσα να πω ότι θα χρειαζόμαστε κι άλλους ποδοσφαιριστές, αλλά το μπάτζετ της ομάδας έφτανε μέχρι εκεί. Πρώτο μας μέλημα είναι να αξιοποιήσουμε αυτά τα παιδιά, να μπορέσουν να διεκδικήσουν μια θέση στην ενδεκάδα και να δώσουμε την ευκαιρία σε νέα παιδιά να αγωνισθούν. Θα ήθελα ακόμη δυο-τρεις ποδοσφαιριστές αλλά δεν θέλαμε να κάνουμε υπέρβαση του μπάτζετ».

ΕΡ: Έχετε μεγάλη εμπειρία στη Δ' Εθνική, καθώς είσαστε προπονητής σε ομάδες αυτής της κατηγορίας εδώ και πολλά χρόνια. Που πιστεύετε ότι θα κριθεί η παραμονή στην κατηγορία μιας και η χρονιά είναι δύσκολη καθώς υποβιβάζονται πολλές ομάδες.

ΑΠ: «Για να πετύχεις την παραμονή ή ακόμη και να πρωταγωνιστήσεις, το βασικό είναι να είμαστε όλοι μαζί και να δουλεύουμε σαν κρίκος, διοίκηση, παίκτες, προπονητικό τιμ. Θα χρειαστούμε όμως και τη βοήθεια του κόσμου. Αυτός ο συνδυασμός φέρνει και τα ανάλογα αποτελέσματα. Ακόμη, μια ομάδα πετυχαίνει τους στόχους της όταν δεν υπάρχουν οικονομικά προβλήματα. Επίσης, πρέπει να παίζει καλό ποδόσφαιρο, να είναι προπονημένη σωστά και μπορεί κάτω από όλες τις αντίξοες συνθήκες να πετύχει τους στόχους της».

ΕΡ: Πέρσι είδαμε ομάδες να αποχωρούν μεσούσης της χρονιάς από το πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής. Πιστεύετε ότι κάτι ανάλογο θα συμβεί και φέτος;

ΑΠ: «Όπως εγώ θα ήθελα για την ομάδα μου κάποιους παίκτες παραπάνω, έτσι υπάρχουν κάποιοι σύλλογοι που αν και δεν τους παίρνει οικονομικά, κάνουν μεγάλα ανοίγματα. Γι' αυτό έφτασαν κάποιες ομάδες με μεγάλη ιστορία να υποβιβάζονται στη Δ' Εθνική, γιατί αντί να έχουν στο ρόστερ τους 22 ποδοσφαιριστές ήθελαν να έχουν 30 και δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά, με αποτέλεσμα να υπάρχουν προσφυγές. Για μένα πρέπει το σωματείο να είναι νοικοκυρεμένο, να έχει θέσει τους στόχους του από την αρχή και να πει ότι "θα πορευθώ με αυτά τα χρήματα", ώστε να μπορεί να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του».

Αναλυτικά το φετινό ρόστερ της ομάδας του Πανναξιακού

Όνομα

Θέση

Προηγούμενη ομάδα

1.      Θέμελης Αστέριος

Τερματοφύλακας

Ιωνικός

2.      Βασιλάκης Βασίλειος

Τερματοφύλακας

3.      Καρατέλιος Παναγιώτης

Αμυντικός

Ατρόμητος Γεωργικού

4.      Κατσάνης Γιώργος

Αμυντικός

5.      Παπαδόπουλος Αποστόλης

Αμυντικός

Παναργειακός

6.      Τόσκας Γρηγόρης

Αμυντικός

Ελπιδοφόρος

7.      Καζανάς Λεωνίδας

Αμυντικός

Ναυπακτιακός

8.      Χαμηλοθώρης Αντώνης

Αμυντικός

9.      Μπάλκας Παναγιώτης

Αμυντικός

ΑΟ Πάρου

10.  Ζούλης Γιαννούλης

Αμυντικός

Αναγέννηση Νάξου

11.  Κουφόπουλος Δημήτρης

Αμυντικός

Εθνικός Αστέρας

12.  Πολυκρέτης Κυριάκος

Αμυντικός

13.  Καραλέμογλου Κώστας

Αμυντικός

14.  Κολιούσης Απόλλων

Μέσος

Πανθηραϊκός

15.  Πολυκρέτης Μανόλης

Μέσος

16.  Στάμος Νίκος

Μέσος

Ναυπακτιακός

17.  Τσιτοφώτος Θεόδωρος

Μέσος

Ελευθερούπολη

18.  Αγγελής Μιχάλης

Μέσος

19.  Κουτελιέρης Ανδρέας

Μέσος

Άγιοι Ανάργυροι

20.  Βασαλάκης Γιώργος

Μέσος

21.  Μπανακάκης Νικηφόρος

Μέσος

22.  Βιλαντώνης Κώστας

Μέσος

23.  Καρούσης Γιώργος

Επιθετικός

Αίας Ταύρου

24.  Σουσούνης Ελευθέριος

Επιθετικός

25.  Κρητικός Μιχάλης

Επιθετικός

26.  Κοττάκης Μανόλης

Επιθετικός

ΑΜΣ Φιλωτίου

27.  Λυμπερτάς Γιώργος

Επιθετικός

Αναγέννηση Νάξου

Στους ποδοσφαιριστές που δεν αναγράφεται προηγούμενη ομάδα, την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίζονταν με τα χρώματα του Πανναξιακού

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares