Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019 10:57

Γιώργος Ρούσσος: Αυτό είναι το πλάνο στο οποίο θα βασιστεί ο Άγιαξ τη νέα χρονιά

Το πλάνο στο οποίο θα βασιστεί ο Άγιαξ Σύρου τη νέα χρονιά μοιράστηκε μαζί μας ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Ρούσσος, μετά τη λήξη του αγώνα με τον ΑΟ Μυκόνου.

Ο καταξιωμένος προπονητής αναφερόμενος στο πλάνο που θα ακολουθήσει η ομάδα του υπογράμμισε:

"Στα πλαίσια του πλάνου που υπάρχει με τον ΑΟ Σύρου, σκοπός αποτελεί να ενσωματώσουμε στο δυναμικό μας τους πιο ταλαντούχους παίκτες από το νησί της Σύρου και με την προσθήκη δυο με τριών παικτών ακόμη να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα.

Αυτά τα παιδιά θα αποτελούν το Κ16 και Κ18 του Άγιαξ Σύρου και θα αγωνίζονται και στο ανδρικό τμήμα προκειμένου να πάρουν αρκετά παιχνίδια και να είναι έτοιμοι όταν κριθεί απαραίτητο να κάνουν το βήματα παραπάνω και να μετακινηθούν στον ΑΟ Σύρου.

Με λίγα λόγια ο Άγιαξ Σύρου θα έχει μέσο όρο ηλικίας 18,5 χρονών και όποιος ποδοσφαιριστής αξίζει, θα μετακινείται στον ΑΟ Σύρου".

Για το χθεσινό ματς, ο κόουτς Ρούσσος είπε:

"Αγωνίστηκαν πολλοί παίκτες από την Κ17 και Κ18 απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα όπως είναι ο ΑΟ Μυκόνου που χρησιμοποίησε επίσης νεαρούς παίκτες. Βγάλαμε αθλητική υγεία και μας δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσουμε στο ίδιο πλάνο".

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares