Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019 12:16

Απόστολος Στύλος: "Η θέληση θα κρίνει το ματς με την Θύελλα Καμαρίου"

Με αρκετά προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία του Αιολικού για τον αγωνα που ακολουθεί με την Θύελλα Καμαρίου.

Συγκεκριμένα, στο ιατρικό δελτίο αναγράφονται αρκετά ονόματα αφού δύσκολα θα προλάβουν το ματς οι Λαμπράκης, Σεφουλάι, Ταχιας λόγω τραυματισμών, ενώ στην διάθεση του Απόστολου Στύλου δεν βρίσκεται ο τιμωρημένος Κατσίκης.

Ο προπονητής του Αιολικου, Απόστολος Στύλος, γνωρίζει τις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν αφού το κινητρο της Θύελλας Καμαριου είναι μεγαλύτερο με τον ίδιο να δηλώνει τα εξής

"Κατ' αρχήν η Θύελλα προέρχεται από ένα σερί καλών αποτελεσμάτων και δείχνει να ξεφεύγει από τη ζώνη. Για εμάς ο στόχος απ' ότι φαίνεται δύσκολο να επιτευχθεί. Από εκεί και πέρα το πρωτάθλημα, έχει ακόμη πέντε αγωνιστικές και θα πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε το απόλυτο για να επωφεληθούμε από τυχόν στραβοπατήματα του Ηλυσιακού".

Για τα στοιχεία που θα κρίνουν το ματς, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Πανναξιακού υπογράμμισε

"Είναι ένα ιδιαίτερο γήπεδο που διαθέτει και περίεργο αγωνιστικό χώρο. Πιστεύω ότι η Θύελλα Καμαρίου ξέρει να το διαχειριστεί. Το θετικό είναι ότι και εμείς προπονούμαστε σε πλαστικά γήπεδα και έχουμε μια προσαρμογή. Θεωρώ ότι αυτός που θα δείξει μεγαλύτερη θέληση θα έχει προβάδισμα για την νίκη".

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

BANNER PAS NAXOU 2021

AKADIMIES PANNAXIAKOS

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares