Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019 13:47

Πρόκριση στα πέναλτι για το ΓΕΛ Μυκόνου [pics]

Τη πρόκριση για την επόμενη φάση του σχολικού πρωταθλήματος Κυκλάδων πήρε το ΓΕΛ Μυκόνου απέναντι στο ΕΠΑΛ του νησιού των ανέμων στη διαδικασία των πέναλτι με σκορ 4-1 και ενώ ή κανονική διάρκεια έληξε ισόπαλη 0-0.

Σε όλο το πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες έψαχναν τα πατήματα τους, το Γενικό Λύκειο να πιέζει όμως το ΕΠΑΛ να προσπαθεί να “χτυπήσει” στην αντεπίθεση. Αν και έχασαν αρκετές ευκαιρίες οι δύο ομάδες μπήκαν στα αποδυτήρια με το 0-0.

Το 2ο ημίχρονο συνέχισε τον ίδιο ρυθμό με τους γηπεδούχους να πιέζουν ακόμα περισσότερο και το ΕΠΑΛ να ψάχνει το γκολ στην αντεπίθεση. Μετά τα δύο 35λεπτα οι δύο ομάδες διεκδίκησαν τη πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι, όπου το ΓΕΛ Μυκόνου πήρε τη πρόκριση με σκορ 4-1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Καρατζάς με βοηθούς του κ.κ. Μπάμπακαρ και Τουρέ.

ΓΕΛ ΜYKONOY (Γεωργία Ράιου): Μπουρντένης, Ζουγανέλης, Στύλλα, Μπαϊρακτάρης, Καλογεράς, Νταούντ, Μπομπάι, Κάνιουρας, Χόντζα, Ράμα (36' Χόντζα,), Δάρας

Αναπληρωματικοί ήταν οι: Κοντιζάς, Ξυδάκης, Σιώζος, Πάγια, Πετρόπουλος, Καφεντζής

ΕΠΑΛ MYKONOY (Γεώργιος Ρουσουνέλος): Ψύλλιας, Πάπα, Αχμετάι, Τσάνη, Ισάι, Μπομπάι, Μίνο (36' Θανάση), Θεοχάρη, Μέτσο, Μιχίλι Τζ., Χαλίλι (52' Μπάτσκα)

Αναπληρωματικοί ήταν οι: Μετόσι, Χαλίλι, Μ., Φλώρος, Βινάνι

Δείτε φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares