Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2019 22:33

Μάκης Πούλος: Είμαι περήφανος γι' αυτά τα παιδιά

Για ακόμη μία χρονιά τα αγωνιστικά τμήματα του ΑΟ Μυκόνου πρωταγωνιστούν και διεκδικούν με αξιώσεις πρωτιές σε όλες τις κατηγορίες τις οποίες συμμετέχουν.

Φυσικά, τίποτε δεν είναι τυχαίο, αφού όπως έχουμε αναφέρει επανειλημμένος, ο ΑΟ Μυκόνου, τα τελευταία χρόνια, με την έλευση του Μάκη Πούλου,  έχει υιοθετήσει ένα μοντέλο λειτουργίας που τον κρατά σε συνεχή ανοδική πορεία.

Ο υπεύθυνος των ακαδημιών και προπονητής των αγωνιστικών τμημάτων του ΑΟ Μυκόνου, τοποθετήθηκε σχετικά με τον αγώνα της Κ16 της ομάδας του απέναντι στον ΠΑΣ Τήνου, όπου το ισόπαλο 1-1 δίνει πολλές ελπίδες για πρόκριση στο final four:

«Ήταν ένα παιχνίδι πολύ δυνατό και κρίσιμο για τις δύο ομάδες. Εμείς δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που είχαμε, με αποτέλεσμα ο αγώνας να λήξει ισόπαλος. Νομίζω ότι καθοριστικό ρόλο έπαιξαν και οι απώλειες που είχαμε λόγω των ιώσεων που ταλαιπωρούν αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές μας», είπε ο Μάκης Πούλος, ο οποίος στη συνέχει τόνισε την ικανοποίηση του από την πορεία του τμήματος της Κ16: «Η παρουσία της ομάδας μας ήταν πολύ καλή φέτος και είμαι  περήφανος γι αυτά τα παιδιά. Είμαστε μία νέα ομάδα που χτίζεται από την αρχή και η βελτίωση των παιδιών είναι πραγματικά αξιοσημείωτη. Εγώ προσωπικά και γενικά όλοι μας στον ΑΟ Μυκόνου είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την εικόνα της ομάδας μας».

Ο Μάκης Πούλος έκλεισε την τοποθέτηση του, μιλώντας και για τα άλλα τμήματα:

«Η ακαδημία μας δουλεύει πάρα πολύ καλά και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την πρόοδο των παιδιών. Επίσης και τα άλλα αγωνιστικά τμήματα κάνουν εξαιρετικές πορείες, αφού όλες μας οι ομάδες  διεκδικούν την είσοδο στα final four».

Εμείς ανανεώσαμε το ραντεβού με τον στερεοελλαδίτη τεχνικό για μία εκτενέστερη συζήτηση για την δουλειά που γίνεται στα τμήματα του ΑΟ Μυκόνου.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares