Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2019 23:38

Ο ισχυρός άνδρας του ΑΟ Πύργου, Μανώλης Νομικός μιλάει αποκλειστικά στο sportcyclades

Στις αρχές του καλοκαιριού μια ομάδα ανθρώπων από το γραφικό χωριό της Σαντορίνης, τον Πύργο πήραν μια μεγάλη απόφαση.

Ποια ήταν αυτή;

Η ομάδα τους, ο ΑΟ Πύργου να επαναδραστηριοποιηθεί και να συμμετάσχει μετά από αρκετά χρόνια στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Κυκλάδων.

Πρόεδρος εκλέχθηκε ο Μανώλης Νομικός ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του σπαταλώντας αρκετά χρόνο από την προσωπική τους ζωή αλλά και χρήμα, δημιούργησαν ένα σύνολο που βασίζεται σε στέρεες βάσεις, με το στοιχείο που ξεχωρίζει και βρίσκεται στην αρχή της πυραμίδας να είναι το εξής: Οικογενειακό κλίμα και ένα σύνολο που στηρίζεται σε γηγενείς παίκτες που προέρχονται από την ευρύτερη περιοχή της Σαντορίνης.

1a70d475ee3941e55473ff9942490ce9_XL_bf4b2.jpg

Ο γνωστός επιχειρηματίας δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη του για την ομάδα της καρδιάς του μοιράστηκε στις σκέψεις του μαζί μας σε μια συνέντευξη σπάνια, αφού πρόκειται για ένα πρόσωπο που πάντα μένει μακριά από τα φλας της δημοσιότητας.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε

Πως κρίνεται η πορεία σας;

Πιστεύω ότι η πορεία μας κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη. Πετύχαμε το στόχο μας που αποτελούσε την παραμονή στην κατηγορία. Οπότε είμαστε ευχαριστημένοι για τα όσα πετύχαμε και περήφανοι για το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές μας''.

Για τη συμμετοχή της ομάδας στα μπαράζ;

''Τώρα στόχος αποτελεί να συγκεντρώσουμε εμπειρίες και τίποτα περισσότερο. Πρώτη φορά συμμετέχει σε μπαράζ η ομάδα και θέλουμε να το απολαύσουμε''.

Υπάρχει περίπτωση ποτέ να κυνηγήσετε την άνοδο στην Γ' Εθνική τα επόμενα χρόνια;

"Όχι δεν είναι αυτοσκοπός η άνοδος στην Γ' Εθνική. Στόχος αποτελεί να έχουμε παιδιά από τη Σαντορίνη, να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, η ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής και η δημιουργία γηπέδου''.

Ερωτηθείς για τις ενέργειες που κάνει ο ίδιος και οι συνεργάτες του, ο γνωστός επιχειρηματίας είπε

''Το κανουμε για τη νεολαία. Χάνουμε χρόνο και χρήματα και το κάνουμε για τη νεολαία. Για να έχουμε τα παιδιά μας αύριο, μεθαύριο όλα τα εφόδια να αθληθούν και να υπηρετήσουν την ομάδα του χωριού τους''.

Ποιος ήταν ο λόγος που αποφασίσατε να βγείτε μπροστά και να ασχοληθείτε με την ομάδα;

''Η ομάδα είχε διαλύσει αρκετά χρόνια. Τα παιδιά που ήταν σε άλλες γειτονικές ομάδες επέστρεψαν πίσω, όπως και οι παίκτες που είχαν φύγει για σπουδές ή να εκτελέσουν τη στρατιωτική τους θητεία. Ήταν οι παίκτες εκείνοι που ξεχώριζαν χάρη στη δουλειά που έκανε ο κ. Κρεμμύδας''.

Στη συνέχεια παρέθεσε το δικό του σχόλιο για την Θύελλα Καμαρίου και τον Πανθηραϊκό υποστηρίζοντας: ''Εύχομαι και στις δυο ομάδες να παραμείνουν στην Γ' Εθνική γιατί το αξίζουν. Ξεχειλίζει η οργάνωση στα δυο αυτά σωματεία και τους αξίζουν συγχαρητήρια''.

Στον επίλογο του ο κ Νομικός έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο υπογραμμίζοντας: '

"Το μόνο που θέλω να πω στον κόσμο είναι ότι προσπαθούμε ώστε να βρεθεί μια λύση με το μοναστήρι προκειμένου το γήπεδο να γίνει δικό μας και να δημιουργήσουμε ένα στολίδι που θα το χαίρονται όλοι. Κάνουμε ότι μπορούμε και το μεγάλο στοίχημα αποτελεί να δημιουργήσουμε ακαδημίες''.

DSC_0055_f8433.jpg

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares