Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2019 14:22

Αμπράμοβ: Εφόσον μπουν οι βάσεις θα συζητούν όλες οι Κυκλάδες για τον Αστέρα Μαρμάρων

Ο Βλάντικ Αμπράμοβ αποτελεί τον τερματοφύλακα πάνω στον οποίο ο Αστέρας Μαρμάρων ήταν δεδομένο ότι θα βασίζονταν όσον αναφορά την διασφάλιση της αμυντικής γραμμής και των μετόπισθεν.

Ήρεμος κάτω από την εστία, φιλόδοξος και με... δίψα για διάκριση ο ικανότατος άσος που ξεκίνησε την καριέρα του από ομάδες της Κρήτης παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις από την ημέρα που πάτησε το πόδι του στην Πάρο εκφράζοντας την ικανοποίηση του για την εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στον πρωτοπόρο ΑΟ Σερίφου.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε

"Το περασμένο ματς ήταν εξαιρετικά σημαντικό για εμάς κι αυτό οφείλεται στην προσπάθεια του συλλόγου φέτος να βάλει γερές βάσεις για την ερχόμενη χρονιά. Γι ακόμα ένα παιχνίδι μπήκαμε πολύ καλά προετοιμασμένοι και διαβασμένοι κι αυτό αποδεικνύεται ότι σε 90’ λεπτά δεχτήκαμε μόνο μια φάση (το γκολ). Μπορεί η αντίπαλος ομάδα με βάσει αυτά που διαβάσαμε να ήρθε χωρίς βασικούς παίκτες αλλά και ο Αστέρας το καλοκαίρι δεν είχε βάλει κανένα συγκεκριμένο στόχο για την πορεία του. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για τις τελευταίες εμφανίσεις μας και λίγο στεναχωρημένοι που φτάνουμε στην πηγή και δεν πίνουμε νερό όσο αναφορά το πρόβλημα στο γκολ. Κατα την γνώμη μου, το χθεσινό αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, στο τέλος φτάσαμε να το κλέψουμε αλλά δεν τα καταφέραμε''.

Ο νεαρός πορτιέρο αναφέρθηκε στην προσωπική του επίδοση λέγοντας: ''Σαν άτομο ποδοσφαιρικά μεγάλωσα με ανθρώπους έμπειρους και επαγγελματίες και μου μετέφεραν όλη τη νοοτροπία τους και τις γνώσεις. Προσπαθώ πάντα να είμαι συγκεντρωμένος πριν και κατά την διάρκεια του αγώνα ή τις προπονήσεις. Η φετινή χρόνια μου, κυλάει εξαιρετικά, ήρθα σε νέα ομάδα και γνώρισα ανθρώπους που αγαπάνε αυτό που κάνουν και θέλουν να πάνε ψηλά τον σύλλογο κι αυτό μου κάνει την δουλειά μου λίγο ποιο εύκολη. Είμαι σίγουρος ότι εάν γίνει σωστή οργάνωση το καλοκαίρι, τη νέα χρόνια θα μας συζητάνε στις Κυκλάδες με θετικά σχόλια''.

Στον επίλογο του αναφέρθηκε και στο ματς... τελικό όπως χαρακτήρισε με τον Παμμηλιακό υπογραμμίζοντας: "Ο επόμενος αγώνας είναι τελικός και επειδή είμαστε άντρες και άνθρωποι και εγωιστές, στο σημείο που έχουμε φτάσει θέλουμε να κερδίσουμε και να περιμένουμε συνδυασμό αποτελεσμάτων ώστε να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται και να πάμε στα μπαράζ για να μείνουμε στη κατηγορία ή μπαράζ ανόδου".

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares