Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2019 23:09

Πανναξιακός ΑΟΝ: Κατά του αθλήματος, των αθλητών και των σωματείων οι αποφάσεις της ΕΣΚΚ

Μετά την καυστική ανακοίνωση του Μαρπησσαϊκού, ακόμη ένα σωματείο της ΕΣΚ Κυκλάδων καταφέρεται με ανακοίνωση του κατά της Ένωσης και τον τρόπο που ασκεί την διοίκηση της.

Αυτή τη φορά ο Πανναξιακός ΑΟΝ «ανοίγει τον ασκό του Αιόλου» σε ότι έχει να κάνει μία σειρά αποφάσεων, που όπως αναφέρει η ανακοίνωση αδικούν κατάφωρα το σωματείο της Νάξου.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση του Κυκλαδίτικου σωματείου Α.Μ.Ε.Σ. Μαρπησσαϊκός για την «λειτουργία» της Ε.Σ.Κ. Κυκλάδων και ανακαλύψαμε ότι δεν είμαστε οι μόνοι δυσαρεστημένοι με την ανυπαρξία της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων.

Τα τελευταία δύο χρόνια που βρισκόμαστε στο Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. και ιδιαιτέρως μετά τις τελευταίες εκλογές της Ε.Σ.Κ. Κυκλάδων το σωματείο μας αντιμετωπίζεται με πρωτοφανή εχθρότητα με την Ένωση να κρίνει με δύο μέτρα και δύο σταθμά καταστάσεις και γεγονότα.

Αποκορύφωμα της ανυπαρξίας και της δυσλειτουργίας της ήταν το περασμένο Σαββατοκύριακο όπου δεν υπήρχε ΚΑΜΙΑ ενημέρωση σχετικά με τους αγώνες και τις αναβολές τους λόγω κακοκαιρίας.

Στο e-mail μας δεν έφτασε ποτέ κανένα μήνυμα, ούτε καν απάντηση στο επίσημο έγγραφο που στείλαμε το Σάββατο 23/2 με αίτημα να αναβληθεί ο αγώνας της ομάδας μας στην Πάρο καθώς όλα τα έκτακτα δελτία και οι προγνώσεις έλεγαν ότι θα υπάρξει απαγορευτικό απόπλου.

Παραβλέπουμε το γεγονός ότι ο αγώνας μας ήταν προγραμματισμένος για το μεσημέρι της Κυριακής (κάτι το οποίο σημαίνει ότι η αποστολή των εφήβων μας θα έπρεπε να αναχωρήσει από τη Νάξο στις 09.30 και να επιστρέψει το βράδυ στις 23.50) και επικεντρωθήκαμε ότι στο ενδεχόμενο απαγορευτικού η αποστολή μας θα παρέμενε αποκλεισμένη στην Πάρο, με ότι συνεπάγεται αυτό (επιπλέον έξοδα διανυκτέρευσης, διατροφής, χαμένα σχολικά μαθήματα κλπ).

Οι αθλητές μας ήταν υποχρεωμένοι να ετοιμαστούν για το ταξίδι και να ενημερωθούν (προφορικά και από τα social media) τελευταία στιγμή ότι η Ε.Σ.Κ.Κ. αποφάσισε (!!!!) επιτέλους την αναβολή.
Η αντίστοιχη Τ.Ε. Κυκλάδων πετοσφαίρισης είχε φροντίσει εγκαίρως και εγγράφως να ενημερώσει για τις αναβολές όπως όφειλε και όπως αρμόζει σε Ένωση που υπολογίζει τον κόπο αθλητών και διοικήσεων των αθλητικών σωματείων.

Την ίδια αναλγησία συναντήσαμε από την Ε.Σ.Κ.Κ. όταν κλήθηκε ανήλικος αθλητής μας σε απολογία με «αποδεικτικό στοιχείο» φωτογραφία που αλίευσαν από τα social media και που δεν μας κοινοποιήθηκε ποτέ. Το σωματείο μας «απολογήθηκε» 2 φορές εγγράφως παρ’ όλα αυτά ο αθλητής τιμωρήθηκε με το μέγιστο της ποινής και με αιτιολογία ότι δεν απολογήθηκε (Φυσικά δεν μάθαμε ποτέ  το πότε, που, ποιοι συνεδρίασαν για την πειθαρχική ποινή και το τι ψήφισαν, παρά το ότι τα ζητήσαμε εγγράφως).

Θα μπορούσαμε να κάνουμε την ανακοίνωση αυτή μακροσκελέστατη με περιστατικά «κακής λειτουργίας» της Ε.Σ.Κ.Κ. αλλά θα σταθούμε μόνο στο πιο πρόσφατο «περιστατικό», της ανάθεσης του final 4 εφήβων σκανδαλωδώς για πολλαπλή συνεχόμενη φορά στην Τήνο παραβλέποντας την πληρέστερη πρόταση να διοργανωθεί στην Νάξο με ΟΛΑ τα έξοδα καλυμμένα. Σημειώνουμε ότι ενημερωθήκαμε για αυτή την ανάθεση από το facebook καθώς μέχρι την στιγμή που γράφεται αυτή η ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της Ε.Σ.Κ.Κ. δεν έχει δημοσιοποιηθεί τίποτα σχετικό και φυσικά δεν μας έχει τίποτα κοινοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Σε όλα τα παραπάνω να προσθέσουμε τις διαιτησίες που ορίζονται προκαλώντας τεράστια οικονομικά κόστη στα γηπεδούχα σωματεία με την Ε.Σ.Κ.Κ. να σφυρίζει αδιάφορα.

Κλείνοντας, θα σταθούμε στο σημείο όπου ο Α.Μ.Ε.Σ. Μαρπησσαϊκός προτρέπει τους υπευθύνους της Ε.Σ.Κ.Κ. να «πάνε σπίτι τους». Θα συμφωνούσαμε με αυτό αλλά πιστεύουμε ότι διοικούν ήδη από το σπίτι τους και από την οικιακή τους θαλπωρή «αποφασίζουν και διατάσσουν» κατά το δοκούν εις βάρος του αθλήματος, των αθλητών και των σωματείων.

Με την βεβαιότητα ότι αυτή τη φορά η Ε.Σ.Κ. Κυκλάδων θα βρει χρόνο να απαντήσει, και με την ελπίδα ότι θα ακουστούμε στους αρμόδιους.

ΤΟ Δ.Σ. του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο.Ν.


 

Μαρπησσαϊκός: Όποιος δεν μπορεί από την ΕΣΚ Κυκλάδων να πάει σπίτι του


Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares