Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019 00:30

Αυτές οι Ενώσεις είναι οι πιθανοί αντίπαλοι των Μικτών της ΕΠΣ Κυκλάδων

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τα ζευγάρια της 2ης φάσης στα Πρωταθλήματα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ14 και Κ16, από τα αποτελέσματα των οποίων θα προκύψουν οι πιθανοί αντίπαλοι των Μικτών μας ομάδων στην φάση των 16.

Το πρόγραμμα των αγώνων:

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  Κ14 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  Κ16
ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΟΜΙΛΟΥ
Λάρισα  Άρτα Λάρισα Κέρκυρα
1ος 1ου Ομίλου Κοζάνη 1ος 1ου Ομίλου Ήπειρος
Δράμα 2ος 1ου Ομίλου Σέρρες 2ος 1ου Ομίλου
Πρέβεζα Ημαθία Άρτα Πιερία
Ήπειρος Τρίκαλα Κοζάνη Καρδίτσα
Μακεδονία Σέρρες Μακεδονία Δράμα
ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΟΜΙΛΟΥ
Μεσσηνία Κόρινθος Ηλεία Αργολίδα
Αργολίδα Ηλεία Λακωνία Μεσσηνία
Εύβοια Αχαΐα Εύβοια Βοιωτία
Βοιωτία Θεσσαλία Αχαΐα Φθιώτιδα

Στους αγώνες θα συμμετάσχουν ομάδες από 20 ΕΠΣ ανά κατηγορία χωρισμένες σε δύο ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια και θα αναμετρηθούν σε μονούς αγώνες. Οι αγώνες της Κ16 θα διεξαχθούν στις 6 Μαρτίου και της Κ14 στις 13 Μαρτίου.

Απευθείας δικαίωμα συμμετοχής στην 3η φάση της διοργάνωσης έχουν αποκτήσει, βάσει προκήρυξης, οι δύο πρώτες ομάδες από τον 12ο και 13ο όμιλο, καθώς και, κατόπιν κλήρωσης, οι ομάδες του 11ου ομίλου.

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων, θα γίνει και πάλι κλήρωση, όπου θα προκύψουν οι αντίπαλοι των Μικτών ομάδων της ΕΠΣ Κυκλάδων, που θα αναμετρηθούν μαζί τους σε μονούς αγώνες νοκ άουτ.

Οι πιθανοί αντίπαλοι των Μικτών μας είναι οι εξής:

Πρωτάθλημα Κ14

Κυκλάδες, Ηράκλειο, Χανιά, Δωδεκάνησα, Πειραιάς, Αθήνα, Νικητές: (Μεσσηνία – Κόρινθος, Αργολίδα – Ηλεία, Εύβοια – Αχαΐα, Βοιωτία – Θεσσαλία)

Πρωτάθλημα Κ16

Κυκλάδες, Ηράκλειο, Ρέθυμνο ή Χανιά, Δωδεκάνησα, Αθήνα, Δυτ. Αττική, Νικητές: (Ηλεία – Αργολίδα, Λακωνία – Μεσσηνία, Εύβοια – Βοιωτία, Αχαΐα – Φθιώτιδα)

Φάση των ''8'' και final four

Οι οκτώ (8) ομάδες που θα προκύψουν στην 4η Φάση, θα αγωνιστούν σε μονούς αγώνες, σε ουδέτερα γήπεδα, μετά από κλήρωση που θα διενεργηθεί, με γεωγραφικά κριτήρια (Βορράς & Νότος), εφόσον αυτό είναι εφικτό, άλλως θα αποφασίσει η αρμόδια Επιτροπή.

Στην 5 η Φάση οι αγώνες θα διεξαχθούν υπό μορφή τουρνουά. Οι τέσσερις (4) νικήτριες ομάδες της 4 ης Φάσης, θα συγκεντρωθούν σε Ε.Π.Σ. η οποία θα οριστεί από την Επιτροπή και θα διεξαχθούν όλοι οι αγώνες, (ημιτελικός & τελικός) κάθε πρωταθλήματος, καθώς και οι αγώνες για την 3η & 4η θέση (μικροί τελικοί) αντίστοιχα.


Τα γκολ που σημείωσαν οι Μικτές της ΕΠΣ Κυκλάδων στη Σύρο [vid]


Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares