Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2019 10:47

Θανάσης Μαρουδιάς: Όλη η χρονιά το ματς με τον ΑΣ Ίου για τον Πάγο

Στην μάχη των αγώνων κατάταξης ρίχνεται ο Πάγος την Κυριακή αφού στις 9.15 θα αντιμετωπίσει στο πρώτο ματς που αφορά τις ομάδες που τερμάτισαν στην 3η θέση και θα διεκδικήσουν την παραμονή, τον ΑΣ Ίου.

Ο Χρήστος Φωκάς γνωρίζει αρκετά καλά τη δυσκολία του ματς, όπως και οι παίκτες του.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Συριανής ομάδας χωρίς αμφιβολία θα πρέπει να παρουσιαστούν απόλυτα συγκεντρωμένοι εφόσον θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί στη σειρά αγώνων και αυτό αποτυπώνεται από τη δήλωση που παραχώρησε ο τερματοφύλακας, Θανάσης Μαρουδιάς.

Ο πρώην τερματοφύλακας της Σύρου 2002 μίλησε για το κυριακάτικο ματς, την πορεία της ομάδας και τις προσωπικές του φιλοδοξίες.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε

-Πως αντιμετωπίζετε το ματς με τον ΑΣ Ίου;

Πιστεύω πως θα είναι ένας αρκετά δυνατός αγώνας ο οποίος θα κριθεί στην ικανότητα και την θέληση της κάθε ομάδας για την παραμονή της στην κατηγορία.

-Που θα κριθεί ο αγώνας;

Ο αγώνας αυτός όπως και ο επόμενος είναι ουσιαστικά όλη μας η χρονιά,έχουμε την ψυχολογία,την θέληση και θα έλεγα και περισσότερη ποιότητα και σε ατομικό αλλα και σε ομαδικό επίπεδο.Η ομάδα δουλεύει και θα συνεχίσει να δουλεύει σκληρά στις τελευταίες προπονήσεις και καλώς εχόντων των πραγμάτων,πιστεύω πως εμείς θα είμαστε εκείνοι που θα φύγουμε με τους τρεις βαθμούς από το γηπεδο.

-Πως κρίνεις φέτος την πορεία σας;

Για την πορεία της ομάδας θα ήθελα να πω πως ως γνωστόν αρχικός μας στόχος ήταν μια θέση στην τριάδα πράγμα το οποίο ξέραμε ολοι πως θα είναι δύσκολο αφού ειχαμε να αντιμετωπίσουμε 3 ποιοτικές και αρκετα δυνατές θα ελεγα ομάδες(ΑΟΣ,ΑΝΩ ΜΕΡΑ και ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ).Καλώς ή κακώς δεν τα καταφέραμε,θέσαμε νέο στόχο,την τέταρτη θέση και την παραμονή μας στην κατηγορία. Ο καθένας μας έχει εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες του αλλά και στον προπονητή και ολοι μας ειμαστε αφοσιωμένοι σε αυτον τον στοχο, τον οποίο είμαστε πολύ κοντά στο να πετύχουμε.

-Ποιες είναι οι προσωπικές σας φιλοδοξίες;

Στόχος μου να βελτιώνομαι προπόνηση με προπόνηση και να μπορέσω να φτάσω σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο με σωστές φιλοδοξίες.Ονειρο μου να παιξω σε επαγγελματικό επίπεδο.

 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares