Κυριακή, 03 Μαρτίου 2019 13:02

Πρόταση από τον Ειρηναίο Φρέρη για αγώνα μπαράζ της Κ14 ανάμεσα σε ΠΑΣ Νάξου και Πανθηραϊκό

Μέσω επιστολής του ο πρόεδρος της Ένωσης Κυκλάδων, Ειρηναίος Φρέρης, και αναφερόμενος στα σωματεία της Πανθηραϊκού και του ΠΑΣ Νάξου όσον αφορά τα τμήματα υποδομής Κ14 κατάθεσε τη δική του πρόταση.

Με αφορμή την πιθανή ισοβαθμία ανάμεσα στις δυο ομάδες, ο πρόεδρος της Ένωσης, έχοντας ως στόχο την προάσπιση των νεαρών αθλητών που θα ανταγωνιστούν, πρότεινε να διεξαχθεί αγώνας μπαράζ ανάμεσα στις δυο ομάδες και να μην ισχύει όπως ορίζει ο ΚΑΠ η διαφορά τερμάτων.

Μάλιστα, όπως τονίζεται στο τέλος της επιστολής: Η υπόσχεση μου είναι από του χρόνου, στις «ευαίσθητες» Κατηγορίες κάτω των 14 (Κ-14, Κ-12, Κ-10 και ότι άλλη Κατηγορία προκύψει), να μην μετρούν διαφορές τερμάτων, όπως ο Κ.Α.Π. ορίζει, αλλά να διεξάγεται αγώνας μπαράζ μεταξύ των ισοβαθμούντων ομάδων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για να γίνει αγώνας μπαράζ θα πρέπει να συμφωνήσει τόσο ο Πανθηραϊκός όσο και ο ΠΑΣ Νάξου.

Αναλυτικά, το κειμενο

Κύριε Πρόεδρε

Αφού πρώτα σας συγχαρώ για το τεράστιο έργο που επιτελείτε στα σωματεία σας και ειδικά στα τμήματα υποδομών σας, θέλω να σας προτείνω το εξής:

Ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Υποδομών μας Κ-14 «MOLTEΝ» και πιθανής ισοβαθμίας σας μετά από αυτήν, σας προσκαλώ να δεχτείτε την διεξαγωγή αγώνα μπαράζ, (την οποία θα εγκρίνει και άμεσα το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Κ.), για την ανάδειξη της ομάδας που θα πάρει το εισιτήριο για την Τελική Φάση (FINAL-FOUR) της Κ-14 «MOLTEN».

Η πρόταση έχει να κάνει με την προοπτική προάσπισης των νεαρών αθλητών που θα ανταγωνιστούν με σας την τελευταία αγωνιστική 09-03-2019(ΑΣ ΘΥΕΛΛΑΣ ΚΑΜΑΡΙΟΥ & ΑΟ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ), από την επίτευξη από μέρους σας «εξωπραγματικού» αριθμού τερμάτων.

Η υπόσχεση μου είναι από του χρόνου, στις «ευαίσθητες» Κατηγορίες κάτω των 14 (Κ-14, Κ-12, Κ-10 και ότι άλλη Κατηγορία προκύψει), να μην μετρούν διαφορές τερμάτων, όπως ο Κ.Α.Π. ορίζει, αλλά να διεξάγεται αγώνας μπαράζ μεταξύ των ισοβαθμούντων ομάδων.

Αναμένω με αγωνία την απάντηση σας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Π.Σ.Κ.

ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ ΦΡΕΡΗΣ

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares