Τρίτη, 05 Μαρτίου 2019 19:36

Η απάντηση του Πανναξιακού ΑΟΝ: Στο εξής οι απαντήσεις θα δίνονται «μέσα στα γήπεδα»

Ο Πανναξιακός απαντά στη δημόσια επιστολή της ΕΣΚ Κυκλάδων.

Αναλυτικά, το κείμενο

Αγαπητά μέλη του ΔΣ της ΕΣΚ Κυκλάδων,

Εντυπωσιαστήκαμε από την «άμεση» απάντηση σας στην ανακοίνωση του συλλόγου μας καθώς ακολουθήσατε την πάγια τακτική σας να απαντάτε με καθυστέρηση αρκετών ημερών (ή ακόμα και καθόλου), στα έγγραφα του Πανναξιακού σε αντίθεση με τα άμεσα αντανακλαστικά σας στην ανακοίνωση του ΑΜΕΣ ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ που προσωπικές σας διαφορές με τον πρόεδρο κ. Μαμάση σας ανάγκασαν να του κάνετε προσωπική επίθεση από το βήμα της ΕΣΚ Κυκλάδων.

Αφού λοιπόν το επιθυμείτε μπορούμε να σας απαντήσουμε και εμείς δημόσια στην υπ. Αριθμόν 117 επιστολή σας που υπογράφεται από όλο το Δ.Σ της Ένωσης και κοινοποιήσατε στα ΜΜΕ.

Κύριοι, να σας τονίσουμε ότι η ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ θα πρέπει να είναι αυτό που λέει ο τίτλος της, ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ και όχι ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΙΣΗ του Δ.Σ. της. Το αν μετέχουμε στις γενικές συνελεύσεις και το που είμαστε παρόντες δεν είστε αρμόδιοι να μας κρίνετε, ούτε φυσικά και τα γραπτά αιτήματα μας που στην πλειοψηφία τους δεν απαντήθηκαν ποτέ. (Θα θέλαμε να μας θυμίσετε πότε ήταν η τελευταία φορά που πραγματοποιήσατε Γενική Συνέλευση στο νησί μας και πόσες φορές θα ήμασταν αναγκασμένοι να ταξιδέψουμε για να παραβρεθούμε σε.Γ.Σ. της ΕΣΚΚ).

Ας τα πάρουμε λοιπόν από την αρχή ώστε να μάθουν και αυτοί που δεν γνωρίζουν τα πράγματα και τα γεγονότα που μας καταλογίζετε.

Το «τουρνουά» μπάσκετ που αναφέρεστε πήρε την τελική του μορφή σαν «τουρνουά υπό την αιγίδα της ΕΣΣΚ» μετά από δικό σας προφορικό αίτημα ώστε να επωφεληθεί και η ίδια η Ένωση από διαφήμιση του Κυκλαδίτικου μπάσκετ καθώς φέραμε στο νησί συλλόγους με ιστορία και πανελλήνια αναγνώριση (Πανιώνιος ΓΣΣ και Κρόνος Αγ. Δημητρίου) ενώ τις Κυκλάδες εκπροσώπησαν ο σύλλογος μας και ο ΑΟ Πάρου. Το συγκεκριμένο τουρνουά συνδιοργανώθηκε παράλληλα με τουρνουά πετοσφαίρισης γυναικών όπου συμμετείχαν ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, η Θέτις Βούλας και φυσικά ο σύλλογος μας και διαφημίστηκε σε πανελληνίας αναγνωσιμότητας ΜΜΕ αποσπώντας τα καλύτερα σχόλια. Αντί λοιπόν να επιβραβεύετε τέτοιες κινήσεις που κοσμούν το άθλημα και τον αθλητισμό γενικότερα, μας επιπλήττεται σημειώνοντας ότι «θα έπρεπε να μας το απαγορεύσετε». Ας σας κρίνουν οι αναγνώστες της ανακοίνωσης αυτής.

Για την παρέμβαση σας στις «διαμάχες» με το έτερο σωματείο της Νάξου, παραλείψατε να μας πείτε με ποιο τρόπο «πετύχατε» να κατευναστούν τα πνεύματα?

Αναφέρεστε συνεχώς για «αναβολές της τελευταίας στιγμής» αποσιωπώντας εντέχνως το γεγονός πως το οριστικό πρόγραμμα το ανακοινώνετε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, και διατυμπανίζετε «τις προτεραιότητες» σας σαν να κάνετε κάτι διαφορετικό από αυτό που είστε υποχρεωμένοι και εκλεγμένοι στο ΔΣ της ΕΣΚΚ (να παίζουν τα παιδιά και όχι μόνο, μπάσκετ).

Ανακαλύψατε ξαφνικά ότι βρίσκεστε στον «δυσκολότερο Πανευρωπαϊκά νομό για την διεξαγωγή πρωταθλημάτων» ? Το γνωρίζατε κύριοι όταν βάλατε την υποψηφιότητα σας για να ενταχθείτε στο ΔΣ της ΕΣΚ Κυκλάδων. Η δυσκολία του νομού δεν σας απαλλάσσει από τις ευθύνες σας, ούτε σας δίνει το δικαίωμα να ρισκάρετε την ασφάλεια των αθλητών και των συνοδών τους να ταξιδεύουν υπό επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα που έπλητταν ολόκληρη τη χώρα. Προφανώς με το δικό σας σκεπτικό οι άλλες ενώσεις των Κυκλάδων που αντιλήφθηκαν αμέσως την επικινδυνότητα και ανέβαλαν τους αγώνες δεν αντιμετωπίζουν τον αθλητισμό ισάξια με τον δικό σας ζήλο.

Τα πρακτορεία μας ενημέρωσαν εγκαίρως για τις καιρικές συνθήκες και την αναβολή δρομολογίων κάτι που εσείς δεν μπήκατε στον κόπο να κάνετε ρισκάροντας μέχρι τελευταία στιγμή την αναχώρηση μας από την Νάξο και την επιστροφή μας μετά από δύο (2) ημέρες (όπως αποδείχτηκε δικαιωθήκαμε καθώς εκδόθηκε διήμερο απαγορευτικό απόπλου).
Κύριοι, μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας, αρκεί να παραδεχτείτε έστω και μία φορά ότι κάνατε λάθος εκτίμηση, σταματήστε να παίζετε με τις λέξεις και ασχοληθείτε με αυτό για το οποίο σας ψήφισαν. Να παίζουν τα παιδία μπάσκετ!.

Συνεχίζουμε απαντώντας αποσπασματικά μία προς μία στις παραγράφους που μας επιτίθεστε (συνήθως στις αποκριές φοράμε μάσκες, στην δική σας περίπτωση επιτέλους πέφτουν οι μάσκες).

Στην τιμωρία του αθλητή μας, ζητήσατε την απολογία του αθλητή μας αναφερόμενοι σε μία φωτογραφία που ποτέ δεν μας κοινοποιήσατε παρά μόνο μετά από έγγραφη αίτηση του συλλόγου μας. Το σωματείο μας απολογήθηκε και αιτιολόγησε την απολογία του εγγράφως (δύο επιστολές) κάτι που εσείς δεν αποδεχθήκατε καθώς απολογία θεωρείτε μόνο την έγγραφη συγνώμη και όχι οτιδήποτε άλλο δεν συνάδει με το δικό σας σκεπτικό. (Το πότε, πώς και γιατί τιμωρήθηκε ο αθλητής μας παραμένει αναπάντητο καθώς και το ποιοι αποτελούν το πειθαρχικό).

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares