Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2019 11:34

Γιώργος Μάλλιος: Στην Πάρο για την πρόκριση-Θέλω να παραμείνω στον ΠΑΣ Τήνου

Ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΣ Τήνου για τον αγώνα Κυπέλλου που αφορά την προημιτελική φάση την Παρασκευή απέναντι στον ΑΟ Πάρου.

Μέχρι στιγμής τους "4" του θεσμού έχουν προκριθεί ΑΟ Μυκόνου, Πανθηραϊκός και Πανναξιακός, και πλέον το συγκεκριμένο ζευγάρι θα κλειδώσει... τη σειρά των αγώνων της ημιτελικής φάσης.

Ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Μάλλιος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του γεγονός που του δίνει τη δυνατότητα να παρατάξει τον καλύτερο δυνατό σχηματισμό.

Ο ίδιος με δηλώσεις του στο sportcyclades.gr αναφέρθηκε στο ματς, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι είναι απόλυτα ευχαριστημένος από τη φετινή χρονιά εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι εφόσον υπάρχει θέληση και διάθεση από την πλευρά της διοίκησης, οι δυο πλευρές θα πορευτούν από κοινού τη νέα περίοδο.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε

-Πως αντιμετωπίζετε το ματς με τον ΑΟ Πάρου;

"Το Κύπελλο είναι ένας ιδιαίτερος θεσμός. Σίγουρα εδώ που φτάσαμε, θα προσπαθήσουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί και να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση. Είναι δύσκολο το ματς καθώς θα βρουμε απέναντι μας μια από τις καλύτερες ομάδες των Κυκλάδων, όμως θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο".

-Θα παίξει ρόλο η αγωνιστική απραξία των τελευταίων ημερών για την ομάδα σας;

"Σίγουρα παίζει ρόλο με δεδομένο ότι έχουμε αρκετό καιρό να δώσουμε κάποιο επίσημο ματς και έχουμε ένα μειονέκτημα. Στο Κύπελλο όμως πολλά μπορούν να συμβούν όμως δεν θεωρώ ότι θα μας επηρεάσει σημαντικά''. 

-Πως κρίνετε τη φετινή σεζόν;

"Για εμένα ήταν η πρώτη επαφή που είχα με το ποδόσφαιρο των Κυκλάδων. Είναι δύσκολη η κατάσταση και γενικά δύσκολο το πρωτάθλημα. Ο ΠΑΣ Τήνου διαθέτει ομάδα που αποτελείται αποκλειστικά από δικά της παιδιά. Νομίζω ότι πήγαμε αρκετά καλά στο κομμάτι της ακαδημίας. Για την πρώτη ομάδα δεν μπορούμε να πούμε και πολλά. Τα παιδιά είναι χρόνια στην ομάδα, προσπάθησαν πολύ, και εγώ είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια τους. Δεν μπορούσαμε να ζητήσουμε τίποτα περισσότερο από τα παιδιά στο αγωνιστικό κομμάτι. Ο καθένας έδωσε τον καλύτερο του εαυτό".

-Η νέα σεζόν θα βρει τον Γιώργο Μάλλιο στο τιμόνι του ΠΑΣ Τήνου;

"Ακόμη δεν έχουμε μιλήσει με τη διοίκηση. Πάντως μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος από τη διοίκηση, τον πρόεδρο και τα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου. Πραγματικά ήταν σωστοί και απέναντι σε εμένα και απέναντι στην ομάδα. Βοήθησαν, δείχνουν ότι έχουν όρεξη και είχαμε άριστη συνεργασία. Εφόσον λοιπόν υπάρχει διάθεση και από τις δυο πλευρές θεωρώ ότι θα παραμείνω. Με ενδιαφέρει γενικότερα να παραμείνω στο χώρο των Κυκλάδων. Έζησα μια συνεργασία δυνατή και αρκετά καλή. Θα ήθελα με την ευκαιρία που μου δίνετε να δώσω συγχαρητήρια στην Μικτή Κυκλάδων και συγκεκριμένα στον προπονητή, κ. Γιώργο Μοστράτο αλλά και σε όσους ασχολούνται για την προσπάθεια και την πορεία που έκαναν. Μακάρι να υπάρξει συνέχεια γιατί στις Κυκλάδες υπάρχει ταλέντο και πρέπει να φανεί και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Αξίζουν συγχαρητήρια στους διαιτητές που σφυρίζουν σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα και προσπαθούν για τη βελτίωση του. Επίσης στην ΕΠΣ Κυκλάδων και τον πρόεδρο, Ειρηναίο Φρέρη, θεωρώντας ότι δουλεύει επαγγελματικά σε έναν ερασιτεχνικό χώρο. Αφήνω τελευταία την προσπάθεια που κάνετε εσείς μέσω της σελίδας σας για την προβολή και το ενδιαφέρον που δείχνετε για όλες τις ομάδες". 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares