Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2011 18:38

Νίκη στο τέλος για την Ίο. (Video)

asteras-ios_2011

Μεγάλη νίκη σημείωσε πριν λίγο, η ομάδα του Θοδωρή Καραβά, αφού επικράτησε με 1-0 επί του Αστέρα, μέσα στα Μάρμαρα.

 

Ο Αστέρας μπορεί να είχε την υπεροχή αλλά και πολλές κλασικές φάσεις για να πάρει εκείνος το σημερινό ματς όμως η Ίος με ένα αρκετά τυχερό γκολ πήρε τους βαθμούς της νίκης στο 89ο λεπτό όταν ο Γιάννης Ξενιός επιχείρησε μια σέντρα σουτ αρκετά πλάγια και λίγο πιο κάτω από την σέντρα, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στην εστία του Πούλιου.

asteras-ios_2011_1

1ο ημίχρονο.

Το πρώτο μέρος του παιχνιδιού ανήκει ολοκληρωτικά στον Αστέρα μιας και ήταν καταιγιστικός στις επιθέσεις του αλλά συνάμα άστοχος αφού όλα τα σουτ που επιχειρήθηκαν, είτε κατέληξαν άουτ είτε αποκρούστηκαν από τον Καραμπίκα.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Αρκεί να αναφέρουμε ότι η ομάδα του κ. Πέτρου Κένερ είχε 13 κλασικές ευκαιρίες για γκολ στο 1ο ημίχρονο και ένα άστοχο πέναλτι έναντι μίας του ΑΣ Ίου.

Φάσεις 1ου ημιχρόνου

3ο λεπτό. Σουτ του Ρούπα από τα 40 μέτρα, λίγο πάνω από τα δοκάρια του Καραμπίκα.

8ο λεπτό Πλασέ έπειτα από πολύ ωραίο στοπάρισμα της μπάλας μέσα στην περιοχή από τον Χρήστο Χτιστόφορο, όμως ο Καραμπίκας απέκρουσε την μπάλα.

14ο λεπτό. Πλασέ του Χάρου από αρκετά πλάγια και αριστερά, η μπάλα κατέληξε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Πούλιου.

19ο λεπτό. Σουτ του Ρούπα λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή όμως η μπάλα κατέληξε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της Ίου.

19-22 λεπτό συνεχείς επιθέσεις κυρίως με Βιτζηλαίο και Χριστόφορο αλλά η άμυνα της Ίου έστω και δύσκολα κατάφερνε και έδιωχνε την μπάλα από την περιοχή της.

25ο λεπτό. Καταπληκτικό μπάσιμο του Χριστόφορου στην μεγάλη περιοχή όμως το πλασέ του έφυγε λίγο άουτ.

29ο λεπτό. Ο Αστέρας κερδίζει πέναλτι με τον Φραγκίσκο Αλιπράντη το οποίο εκτέλεσε ο Βιτζηλαίος, όμως ο Κώστας Καραμπίκας απέκρουσε και κράτησε ανέπαφη την εστία του.

31ο λεπτό Κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Χρίστου Χριστόφορου, λίγο έξω από τα γκολπόστ της Ίου.

38ο λεπτό Σουτ εκτός περιοχής από Ξενιό, απόκρουση του Πούλιου.

41ο λεπτό εκπληκτικό κατέβασμα από το κέντρο στην μεγάλη περιοχή από τον Βιτζηλαίο, αλλά απέναντι από τον Καραμπίκα δεν τα κατάφερε μιας και ο τερματοφύλακας της Ίου βρέθηκε σε καταπληκτική μέρα.

2ο ημίχρονο.

Στο 2ο ημίχρονο ο Αστέρας ξεκίνησε πάλι έχοντας την υπεροχή αλλά μετά το 65ο λεπτό η Ίος άρχισε να βγαίνει και αυτή σε επιθέσεις κάτι που της έδωσε τελικά την νίκη.

54ο λεπτό δυνατό σουτ από τον Χριστόφορο, λίγο έξω από το οριζόντιο δοκάρι

56ο λεπτό Πλασέ του Βιτζηλαίου μέσα από την μεγάλη περιοχή όμως η μπάλα κατέληξε λίγο έξω από τα γκολπόστ της Ίου.

62ο λεπτό διπλή ευκαιρία με τον Παύλου Καρανίκη μέσα την μεγάλη περιοχή όμως τα σουτ του αμυντικού του Αστέρα αποκρούστηκαν από την Ίο.

66ο λεπτό ο Οkechokwu πέρασε όμορφα τον αμυντικό του Αστέρα όμως το πλασέ του βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι του Πούλιου.

75ο λεπτό. Ο Καλογήρου δέχεται την 1η κίτρινη κάρτα και αφήνει την ομάδα του με 10 παίκτες.

86ο λεπτό ο νεοεισελθείς Χρήστος Σάμιος προσπάθησε να πλασάρει από κοντά τον Καραμπίκα όμως ο Αρτινός τερματοφύλακας της Ίου ήταν πάλι στην σωστή θέση για να αποκρούσει σε κόρνερ.

87ο λεπτό νέα επίθεση για τον Αστέρα, αυτή την φορά με τον Βιτζηλαίο όμως το σουτ που επιχείρησε έξω από την μεγάλη περιοχή, κατέληξε λίγο πάνω από τα γκολπόστ της Ίου.

89ο λεπτό ο Ξενιός σημειώνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης κάνοντας το 0-1 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

90ο λεπτό δυνατό σουτ του Ρούσσου Πέτρου, λίγο άουτ.

91ο λεπτό πλασέ του Γιώργου Ρούσσου, απόκρουση από τον MVP της Ίου Κώστα Καραμπίκα.

asteras-ios_2011_2

  • Ο Αστέρας μας έδηξε από την αρχή ότι ήταν πολύ αγχωμένος κάτι που φάνηκε από τις πολλές άστοχες ενέργειες των παικτών του, ήταν καλύτερος και σίγουρα το σκορ τον αδικεί αλλά το ποδόσφαιρο γι’ αυτό είναι ο βασιλιάς των σπορ!.
  • Ο ΑΣ Ίου ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα όπως τελείωσε γι αυτόν το περσινό, δηλαδή με διπλό μέσα στην Πάρο. Το περσινό θύμα του ήταν ο Μαρπησσαϊκός.
  • Ο Κώστας Καραμπίκας όπως προείπαμε ήταν ο MVP της Ίου αφού με τις επεμβάσεις του έσωσε από βέβαια γκολ την ομάδα του. Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Βιτζηλαίος αλλά και ο πιτσιρικάς Νίκος Σάμιος που μπόρεσε και εξουδετέρωσε τον Νο 1 κίνδυνο της επίθεσης της Ίου Okechokwu.
  • Στην 4η αγωνιστική η ομάδα του κ. Πέτρου Κένερ ταξιδεύει στο ξερό της Χάλκης για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Αστέρα ενώ η ομάδα του κ. Θοδωρή Καραβά θα υποδεχτεί τον Πύργο.
  • Σιδερένιος και ακμαιότατος γύρισε στον πάγκο του ο προπονητής της Ίου κ. Καραβάς μετά από πολύμηνη ανάρρωση του, έπειτα από το σοβαρό τροχαίο που είχε.

Αστέρα Μαρμάρων: (Π. Κένερ) Πούλιος Α., Σάμιος Ν., Ξενάριος Μ., Ρούσσος Π., Καρανίκης Π., Ρούπας Δ., Σάμιος Κ. (67’ Σάμιος Χ.), Panaitiu C. (46’ Ρούσσος Γ.), Χριστόφορος Χ., Βιτζηλαίος Π., Αλιπράντης Φ.

Α.Σ. Ίου: (Θ. Καραβάς) Καραμπίκας Κ., Ξενιός Ι., Βαλμάς Ι. (89’ Μπλιμές), Μπατσάλης Ι., Καρράς Κ., Αθανασίου Λ., Καλογήρου Μ., Κώνστας Χ., Χάρος Π. (67’ Αυγουστάτος Η.), Δαμβακάρης Ν., Οkechokwu C. (86’ Σταυράκης).



Δείτε εδώ την ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ του 2ου ομίλου της Β’ Κατηγορίας καθώς και όλα τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares